Βαρθακούρης για Πλούταρχο: “Ο πατέρας μου μου είπε “Καλά του έκανες…”!

Βαρθακούρης για Πλούταρχο:
«Κάθε φορά που πιάνω αυτό το όνομα στο στόμα μου, ξέρω τι θα βρω μόλις γυρίσω σπίτι μου: 500 tweets και 800 μηνύματα στο Facebook που με βρίζουν!
Το ότι τώρα δεν θα δεχόταν μία «συγνώμη» από την πλευρά του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούν στο μέλλον, ξεκαθάρισε ο Χάρης Βαρθακούρης, σε νέες του δηλώσεις για την κόντρα του με τον τραγουδιστή!

Το…καινούργιο, που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα είναι αυτό που αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης για τον Γιάννη Πάριο, ο οποίος του είπε “Καλά του έκανες…”!

«Κάθε φορά που πιάνω αυτό το όνομα στο στόμα μου, ξέρω τι θα βρω μόλις γυρίσω σπίτι μου: 500 tweets και 800 μηνύματα στο Facebook που με βρίζουν! Αλλά, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή», είπε ο Χάρης και εξιστόρησε το περιστατικό που τον έφερε σε σύγκρουση με τον Γιάννη.

«Έγραψα ένα tweet πάνω στα νεύρα μου, δεν τον ανέφερα ονομαστικά. Ήταν μία χαζομάρα που την έγραψα για να την καταλάβω μόνο εγώ, για να ξεσπάσω… Αν είχε περάσει ντούκου, θα το είχα αφήσει κι εγώ. Αλλά δυστυχώς, μου απάντησαν και μπήκα στο τρυπάκι να συνεχίσω. Ποτέ, όμως, δεν έγραψα το όνομά του», συνέχισε, αναφερόμενος στα μηνύματα που έγραψε στο Ίντερνετ και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων..

Και ο Χάρης Βαρθακούρης κατέληξε: «φαντάζομαι του είπαν βγες να πεις κάτι… Το εκ των υστέρων “συγνώμη” δεν με αφορά. Αφού δεν θα έμπαινε το τραγούδι, εγώ περίμενα να με πάρει ο ίδιος και να μου το πει. Αυτά τα εκ του ασφαλούς “θα μπει στο repackaging” και διάφορα τέτοια, τα ακούω βερεσέ».

Δείτε το βίντεο!

{youtube}Dn7yFY6tqpU{/youtube}

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...