Βαριά ήττα από τον Τηλυκράτη δέχθηκε ο Ναυπακτιακός. Φωτο-ρεπορτάζ

Την βαριά ήττα γνώρισε ο Ναυπακτιακός Αστέρας απέναντι στον Τηλυκράτη στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ στην πρώτη καλή ευκαιρία του Τηλυκράτη όμως δεν κατάφεραν να ελέγχξουν το παιχνίδι απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Τηλυκράτη που είχε στον πάγκο της για πρώτη φορά τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Νταλακούρα. Ο Τηλυκράτης με την νίκη του αυτή κρατά την τύχη στα χέρια του και απ’ ότι φαινεται ο στόχος παραμονής είναι πολύ κοντά.

Αναλυτικά τα γκολ

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ του Ανδρεόπουλου.

Ο Νάκας στο 8΄ ισοφάρισε για την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα.

Στο 14΄ ο Περιστέρης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα βάζοντας τις βάσεις για να φύγει ο Τηλυκράτης με τη νίκη από τη Ναύπακτο.

Στο 34΄ ο Νάκκας έκανε το 1-3 για τον Τηλυκράτη που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ρούσσης στο 53΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 και στο 64΄ ο Γιώργος Καταγής διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Ζούλης-Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Ναυπακτιακός Αστέρας: Σιδέρης, Γιαβρούτας (68΄ Σίνης), Γιαννόπουλος, Πέκεζ, Θωμόπουλος, Μπιτσάκου, Φούντος (56΄ Σταθόπουλος), Ζαχαρόπουλος (50΄ Αμπινέλ), Θεοχάρης (68΄ Μαγκανάκης), Κονιδάς, Ανδρεόπουλος.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γιάννης Νταλακούρας): Καλαντζής, Νάκας (Τσελάι), Καταγής Σ. (79΄ Μπαλωμένος), Ρούσσης, Χούσινετς, Τόσκα, Περιστέρης, Ερέκι, Κολοβός (78΄ Ντόβας), Καταγής Γ., Πετράκος (75΄ Νικολάου).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...