Βαριά ήττα για την Παλαιοπαναγιά…

DSC_0007ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ 5

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ 0

Με εντεκάδα ανάγκης αγωνίστηκε η Παλαιοπαναγιά στο αγώνα με τον Αχιλλέα Γραμματικούς που κρατάει μόνο το πρώτο ημίχρονο με τους νεαρούς παίκτες που διαθέτει να πραγματοποιούν ελπιδοφόρα εμφάνιση. Οι  γηπεδούχοι όμως ανώτερη κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα στο 15’  με  γκόλ του Πέττα. Στη συνέχεια  οι παίκτες του Αχιλλέα πίεσαν και στο 25’ ο Μπανάκας χάνει μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι με ωραία προσπάθεια του Παπαδόπουλου Μ.  θα απαντήσουν αλλά ο τερματοφύλακας στη σωστή θέση θα αποκρούσει. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί  πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Στο 50’ Ο Αλεξανδρής θα εκμεταλλευτεί τη σύγχυση στη περιοχή του Βίτσα και θα κάνει το 2-0. Στο 55’  ο κ. Μυλωνάς θα καταλογίσει πέναλτι σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται  πως η απόφαση του ήταν αυστηρή , την εκτέλεση ανέλαβε ο Βίβας και έκανε το 3-0. Στο 65’ ο Πελεκάνος θα κάνει το 4-0 και το τελικό σκόρ θα διαμορφώσει  ο Πελεκάνος με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Για την Παλαιοπαναγιά διακρίθηκαν Σωτηρόπουλος, Ντζούμανης,Μαράντζας.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς: Βίτσας, Μπούζας, Ντζουμάνης, Θεοδωρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παπαδόπουλος Μ., Μαράντζας, Κατσάμπας, Χοχτούλας,Θώδης, Μπαλωμένος.

 

Το φίλμ του αγώνα:

15’  Πλασέ από την μικρή περιοχή του Πέττα 1-0.

25’ Εξ επαφής σούτ του Μπανάκα η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και καταλήγει άουτ.

30’ Ο Παπαδόπουλος Μ. κάνει ωραία ατομική προσπάθεια σουτάρει από δεξιά και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

35’ Σούτ του Μπαλωμένου η μπάλα λίγο αόυτ.

50’ Σύγχυση στη περιοχή του Βίτσα τελικός αποδέκτης ο Αλεξανδρής που κάνει 2-0.

55’ Πέναλτι καταλόγισε ο κ. Μυλωνάς θεωρώντας πως Θεοδωρόπουλος ανέτρεψε μέσα στη περιοχή. Στη φάση αυτή διαμαρτύρεται η Παλαιοπαναγιά. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βίβας κάνοντας το 3-0.

65’ Ο Κούστας με κεφαλιά έκανε το 4-0 αιφνιδιάζοντας το Βίτσα.

85’ Κάθετη πάσα στο Πελεκάνο  που με σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 5-0.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...