Βαριά ήττα για τον Α.Ο. Χάλκειας. Βίντεο-φωτο


Ο Γιάννης Λιάκας γιόρταζε χθες τα 40α του γενέθλια και οι παίκτες του Ηρακλή Αστακού του έκαναν το καλύτερο δώρο.
Η ομάδα του Αστακού έπαιξε πολύ καλά και κέρδισε με 5 – 0 τον Α.Ο. Χάλκειας ανεβαίνοντας στους 14 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 34΄ το σκορ ήταν ήδη 3 – 0. Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τζακώστας και στο 28΄ ο Κατσιγιάννης διπλασίασε τα τέρματα του Ηρακλή. Στο 34΄ ο Γιαννείος βρήκε το Γιώργο Κοτρώτσο και ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή έκανε το 3 – 0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα μέχρι το 53ο λεπτό. Ο Κοτρώτσος με πέναλτι στο 51΄ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του και δύο λεπτά αργότερα ο Μπαρμπαρούσης με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 5 – 0. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν στο τέλος μια σημαντική νίκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιάννης Λιάκας): Κατερινόπουλος, Τσιλίκας, Λιβάνης Π., Λίλας, Κωνσταντίνου, Κατσιγιάννης (61΄ Παχής), Τζακώστας (63΄ Κοντοζήσης), Ταφάνι, Κοτρώτσος (57΄ Κελεπούρης), Γιαννείος, Μπαρμπαρούσης.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας, Σανιδάς, Παπαποστόλου, Μυλωνάς (56΄ Παναγιωτόπουλος), Νασόπουλος, Αδραχτάς, Κάκκος (75΄ Παχνής), Αλεξόπουλος (85΄ Βάγιας), Βαλμάς (36΄ Δαδάνης), Αλμπάνης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...