Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ – Καπερνάρο

Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ – Καπερνάρο
Βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν Βασίλης Καπερνάρος και ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ από την Κοζάνη, όπου περιοδεύει.
Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του Βασίλη Καπερνάρου κατά την περιοδεία του στην Κοζάνη και με αφορμή την επικείμενη πώληση του ΑΔΜΗΕ. «Μια ακτίνα του Κορυδαλλού θα πρέπει να φιλοξενήσει… πολλούς του ΠΑΣΟΚ, που έχουν λεηλατήσει τον κρατικό πλούτο και έχουν ληστέψει το δημόσιο ταμείο….», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η δήλωσή του έγινε… γνωστή στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και η τοπική νομαρχιακή επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τους ΑΝΕΛ κόμμα «συρφετού», «τυχάρπαστων», «τυχοδιωκτών» και «ψεκασμένων».

Η ανακοίνωση

«Ο Καπερνάρος ως εκπρόσωπος ενός κόμματος-συρφετού, τυχάρπαστων, τυχοδιωκτών και ψεκασμένων, του οποίου ο αρχηγός έχει καθημερινά πλέον δοσοληψίες με τη δικαιοσύνη βυσσοδομεί εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

Το γεγονός ότι οι ύβρεις προέρχονται από έναν γνωστής ποιότητας “τύπο” σαν τον Καπερνάρο μας τιμά.

Αντί απάντησης του ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα με τη δικαιοσύνη για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής που ελέγχεται. Και κάτι ακόμη’ το επιχείρημα ότι στα 5,5 εκ. που δεν είχε δηλώσει, έμπαινε η σύνταξη της μανούλας του, δεν πιάνει.

Κατά τα λοιπά η ιστορία «Καμμένων» και Καπερνάρου, θα ήταν για γέλια αν δεν εντασσόταν στην επικίνδυνη κλιμάκωση των φαινομένων εκφασισμού του δημόσιου βίου της χώρας».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...