Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και την εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε ήταν καλεσμένος σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Απαντώντας σε ερώτηση για την οικονομική κατάσταση στην Αιτωλοακαρνανία, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τόνισε ότι η ελληνική επαρχία δεν μπορεί να επιβιώσει με απραξία και υπερφορολόγηση σε όποιον κάνει μια δουλειά. Όπως εξήγησε, «οι πολίτες πλέον έχουν αντιληφθεί ότι η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη για νέες δουλειές είναι η μόνη ρεαλιστική. Τα επιδόματα ασφαλώς χρειάζονται για όσους έχουν ανάγκη στήριξης και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει τονίσει ότι δεν θα κοπεί κανένα. Η προτεραιότητα που πρέπει να θέσουμε όμως είναι να βρουν οι νέοι μας δουλειά, αυτό πρέπει να είναι το μέλημά μας».

«Το μείζον θέμα για την περιοχή είναι η παραγωγή και η εξωστρέφεια των προϊόντων που μπορούμε να παράγουμε. Ειδικά η κτηνοτροφία της Αιτωλοακαρνανίας έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την τιμή του γάλακτος να έχει καταρρεύσει χωρίς καμία στρατηγική για να αντιστραφεί αυτή η πορεία. Το μόνιμο παράπονο το οποίο συναντώ στις επαφές μου με τον αγροτικό κόσμο είναι πως υπάρχουν εδώ προϊόντα που πάνε σε όλο τον κόσμο, υπάρχει τεράστιο ζωικό κεφάλαιο αλλά δεν υπάρχει καμία πολιτική για να βγάλει ο αγροτικός κόσμος εισόδημα από την δουλειά του», επεσήμανε ακόμη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο Βασίλης Φεύγας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...