Βασίλης Φεύγας: H κυβέρνηση στηρίζει τους εργαζόμενους και τις ελληνικές επιχειρήσεις!

“Η κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί από την πρώτη στιγμή και στηρίζει την ελληνική οικονομία, τους Έλληνες εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις», τόνισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Ιonion FM. 

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια παγκόσμια και πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, οι συνέπειες της οποίας αγγίζουν πολλούς τομείς της παραγωγικής δραστηριότητας, σε διεθνές επίπεδο” ανέφερε ο κ. Φεύγας. Στη συνέχεια της συνέντευξής του επεσήμανε ότι: “Το μέγεθος της ύφεσης δεν μπορεί να προσδιοριστεί αυτή τη στιγμή. Τα διεθνή προβλήματα απαιτούν διεθνείς λύσεις και σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συμβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Έγιναν κάποια θετικά βήματα αλλά μένουν να γίνουν μεγαλύτερα που θα εξασφαλίσουν την βιωσιμότητα των θέσεων εργασίας και της παραγωγικής δραστηριότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της ελληνικής κυβέρνησης!”

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της πανδημίας ο κ. Φεύγας τόνισε ότι:“Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση έθεσε σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των Ελλήνων, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία επέδειξαν ωριμότητα και πειθαρχία με αποτέλεσμα η Ελλάδα σήμερα να αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναφέρονται διαρκώς στο επίτευγμα της πατρίδας μας. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες και σε όσους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας. Τώρα εισερχόμαστε σε μια νέα φάση: Από το Μένουμε Σπίτι, στο Μένουμε Ασφαλείς. Για να συνεχισουμε να αποτελούμε το παγκόσμιο παράδειγμα θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε την Ελληνική Πολιτεία.”



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...