Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο – Πώς σκοπεύει να τα γιορτάσει

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο – Πώς σκοπεύει να τα γιορτάσει
Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο - Πώς σκοπεύει να τα γιορτάσει

Τα πιο μοναχικά της γενέθλια εδώ και εφτά δεκαετίες θα βιώσει η βασίλισσα Ελισάβετ, μετά την απώλεια του επί 73 έτη συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου. Η βασίλισσα συμπληρώνει τα 95 της χρόνια στις 21 Απριλίου, την Τετάρτη, και σίγουρα αυτήν τη φορά όλα θα είναι πολύ διαφορετικά καθώς πλέον δεν έχει δίπλα της το στήριγμά της.

Λέγεται πως θα περάσει τη μέρα της έχοντας στο πλευρό της ελάχιστους ανθρώπους από το προσωπικό του Κάστρου Ουίνδσορ, οι οποίοι σχηματίζουν τη “φούσκα” της. Τα σχέδια να σηματοδοτήσει τον εορτασμό με ένα νέο πορτρέτο έχουν ακυρωθεί επειδή ακόμη βρίσκεται σε επίσημη περίοδο πένθους για τον πολυαγαπημένο της σύζυγο.

Η ηχηρή απουσία του πρίγκιπα Φίλιππου δεν θα μπορεί να αγνοηθεί και αυτό που θα έπρεπε να είναι μία χαρούμενη ημέρα αναμένεται να επισκιαστεί από εικασίες για τεράστια ρήξη στην οικογένειά της.

Αν και οι θεατές χάρηκαν να δουν τον Ουίλιαμ και τον Χάρι δίπλα δίπλα να συζητούν στην κηδεία του παππού τους το Σάββατο, πηγές είπαν ότι μία ουσιώδης επανασυμφιλίωση μεταξύ τους έχει ακόμη δρόμο. Ο Χάρι αναμενόταν σήμερα Δευτέρα να φύγει για το Λος Άντζελες, με άλλες πηγές να λένε ότι μπορεί να περιμένει να περάσει η δύσκολη ημέρα των μοναχικών γενεθλίων της γιαγιάς του.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...