Βασίλισσα Ελισάβετ: Όπου φύγει – φύγει λόγω κορωνοϊού –Απομακρύνθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όπου φύγει – φύγει λόγω κορωνοϊού –Απομακρύνθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ
Βασίλισσα Ελισάβετ: Όπου φύγει – φύγει λόγω κορωνοϊού –Απομακρύνθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ


15/03/2020 – 08:54

Η Βασίλισσα Ελισάβετ μετακόμισε στο κάστρο Γουίνδσορ, εγκαταλείποντας το παλάτι του Μπάκιγχαμ, εξαιτίας του φόβου για τον κορωνοϊό.

Η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ έχει μεταφερθεί στο κάστρο Γουίνδσορ και θα μπει σε καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο στο Σάντριγκχαμ εάν επιδεινωθεί η πανδημία κορωνοϊού. Η είδηση αυτή έρχεται την ώρα που το ποσοστό των νεκρών στην Βρετανία σχεδόν διπλασιάστηκε χθες, φτάνοντας τους 21.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην The Sun: «Είναι καλά στην υγεία της, αλλά θεωρήθηκε καλύτερο να φύγει από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πολλά μέλη του προσωπικού της είναι σε πανικό λόγω του κορωνοϊού. Η βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με αρκετό κόσμο εκεί μέχρι πρόσφατα. Αλλά σε λίγο κλείνει τα 94 και οι σύμβουλοί της πιστεύουν πως είναι καλύτερο να απομακρυνθεί για λίγο».

Πριν από λίγες ημέρες, η βασίλισσα Ελισάβετ απένειμε μετάλλια φορώντας, για πρώτη φορά, γάντια λόγω κορωνοϊού

Την Παρασκευή, οι επερχόμενες επισκέψεις της Αυτού Μεγαλειότητας στο Τσεσάιρ και το Κάμντεν αναβλήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε το παλάτι. Λέγεται επίσης, ότι έχει δεχτεί συμβουλές για την ακύρωση των ετήσιων πάρτι που γίνονται στον κήπο του παλατιού τον Μάιο και τον Ιούνιο, προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα ακυρώνουν την επίσκεψή τους στην Κύπρο
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό και ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του, Καμίλα αναγκάστηκαν να αναβάλουν κάποιες από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα ξεκινούσε την εαρινή περιοδεία του στην Βοσνία και την Ερζεγοβίνη, την Κύπρο και την Ιορδανία στις 17 Μαρτίου. Μάλιστα, θα ήταν η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας θα επισκεπτόταν την Κύπρο από το 1993 που είχε πάει η βασίλισσα Ελισάβετ.
 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...