Βασίλισσα Σάκκαρη στο Μαρόκο, κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αν και έχανε από την Αγγλίδα Κόντα, έκανε την ανατροπή και επικράτησε

Εξαιρετική, καταπληκτική, θαυμάσια! Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το όνειρο πραγματικότητα κατακτώντας τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Αγγλίδας Τζο Κόντα και κέρδισε το τουρνουά Rabat Open στο Μαρόκο.

Και τα κατάφερε με τρομερό τρόπο καθώς μολονότι έχασε το πρώτο σετ από την Κόντα με 6-2 γκέιμ, στα δύο επόμενα σετ ήταν ασταμάτητη πανηγυρίζοντας μια πολύ σπουδαία και ιστορική νίκη. Η Σάκκαρη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και στο δεύτερο σετ, όμως με φοβερή αντεπίθεση ανέτρεψε το εις βάρος της 2-4 σε 6-4. Οσο για το τρίτο σετ ήταν καταιγιστική νικώντας κατά κράτος με 6-1 την αντίπαλό της, νούμερο 47 στην κατάταξη και άλλοτε τενίστρια του τοπ10. 

Με το τέλος του αγώνα, η νικήτρια Μαρία, φανερά συγκινημένη, δάκρυσε για τον πρώτο τίτλο της καριέρας της τον οποίο περίμενε με ανυπομονησία.

Η Σάκκαρη πραγματοποίησε καταπληκτικό τουρνουά καθώς μέχρι τον τελικό δεν είχε χάσει ούτε σετ στην πορεία προς τον πρώτο χωμάτινο τελικό της καριέρας της, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό και υπερασπίστρια του τίτλου, Ελισέ Μερτένς.

Η Σάκκαρη που βρίσκεται στο νούμερο 51 της κατάταξης πλέον θα κάνει άλμα στο νούμερο 39.

ethnos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...