Βασιλείου: Γι’ αυτό έφυγα από την ΑΕΜ!

«Βόμβα» στις τάξεις της ΑΕ Μεσολογγίου συνιστά η παραίτηση του Χρήστου Βασιλείου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας παρά το γεγονός ότι είναι πρώτη με «3 στα 3» στον 5ο του Περιφερειακού πρωταθλήματος!

 Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού μίλησε στην εκπομπή «Σπορ στις 12» στον ΔΥΤΙΚΑ 961FM για τον λόγο που οδηγήθηκε στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕ Μεσολογγίου (την έχει στο πρωτάθλημα πρώτη με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ!!!), είπε το μεγάλο του παράπονο όσο αφορά την στάση της διοίκησης και άφησε ανοιχτό… παράθυρο παραμονής!

Για την κόντρα με τον γυμναστή της ομάδας Σταμάτη Σαρρή: «Σε κάποιους που δεν τους ξέρει η μάνα τους και ο πατέρας τους δεν θέλω να δώσω αξία. Το αφήνω αυτό το θέμα. Δεν είναι δυνατό όταν ο προπονητής πάει καλά να γίνονται τέτοια θέματα. Ρωτήστε στο Μεσολόγγι ποιος είναι ο Βασιλείου και ποιος ο συγκεκριμένος κύριος».

Ποια ήταν η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι: «Έγινε κάτι με ένα παίκτη, μίλαγε με τον γυμναστή, είπα να λυθεί το θέμα. Υπήρχαν κι άλλα πράγματα μέσα μου. Μίλησα και με την διοίκηση, είδα ότι το θέμα δεν λύθηκε και πήρα αυτή την απόφαση. Περίμενα ένα τηλέφωνο από τον πρόεδρο να μου πει αν μένω ή φεύγω αλλά δεν με πήρε κανείς. Αν και είχαμε θέμα με την φυσική κατάσταση, αυτόν δεν τον θεωρούσα απλά γυμναστή. Τον είχα δίπλα μου συνεργάτη του. Του είπα κάποια πράγματα, ζήτησα κάποια στοιχεία και μου λέει «αν στα δώσω θα τα διαβάσεις ανάποδα». Είναι δυνατό τέτοια απάντηση σε έναν άνθρωπο που έφερε εγώ;».

Για τις σχέσεις του με την διοίκηση: «Με την διοίκηση δεν έχω κανένα πρόβλημα και με βοήθησε σε πολλά πράγματα. Δεν έχω θέμα με κανέναν. Ούτε με τον πρόεδρο, ούτε με κανένα, έστω κι αν πολλοί από πέρσι μου έκαναν κριτική. Η διοίκηση με βοήθησε και το εκτιμάω. Τώρα κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν πράγματα πάνω μου κι από την Δευτέρα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Να μου πουν Χρήστο κατέβα κάτω και θα τα βρούμε. Όμως δεν με πήραν. Αυτή την ομάδα την αγάπησα να την φτιάξω για να φύγει από την κατηγορία».

Για τα προβλήματα που υπήρχαν από πέρσι: «Και πέρσι είχαμε θέματα, αλλά λύθηκαν. Γίνονται αυτό στο ποδόσφαιρο. Πάντα υπάρχουν τέτοια θέματα στην ομάδα. Εγώ κάνω έκκληση να προσέξει κάποια πράγματα ο πρόεδρος να τα κάνει πέρα για να προχωρήσει η ΑΕΜ. Αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα»

Αν υπήρχε αντίδραση από τους παίκτες: «Αντίδραση υπάρχει από όλους. Σαν προπονητής δεν είχα παιδιά και αποπαίδια. Κοίταζα να κάνω το καλό για την ομάδα και να παίζει όποιος κάνει την δουλειά. Όλοι με πήραν τηλέφωνο από τους παίκτες. Το μόνο παράπονο είναι από την διοίκηση που δεν με πήρε κανείς. Να μου πει φίλε άσε τις μαλακίες και έλα κάτω να συνεχίσουμε. Είναι δυνατό εγώ να πάνω μόνος στην προπόνηση όταν έχω θέσει θέμα ως προπονητής ή εγώ ή αυτός; Αυτή την ομάδα την αγάπησα λες και είμαι στον Παναιτωλικό. Ήθελα αυτή την ομάδα όχι μόνο να την βγάλω κατηγορία αλλά να την πάω και παραπάνω και να μείνει εκεί 10 χρόνια! Από τότε που μπήκαν γυμναστές που θέλουν να γίνουν προπονητές, από τότε που μπήκαν μάνατζερ και στοίχημα άλλαξε το ποδόσφαιρο.

Αν υπάρχει περιθώριο να αλλάξει η απόφαση: «Για να ανατραπούν τα δεδομένα θα πρέπει να φύγει ο γυμναστής από εκεί. Δεν μπορώ να συνυπάρξω με ανθρώπους που σε θίγουν ενώ δεν ξέρουν τι έχει η μπάλα μέσα. Ένας από την διοίκηση να με έπαιρνε δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω. Η καψούρα μου είναι το ποδόσφαιρο. Ζω από αυτό. Ζήταγα λεφτά γιατί δεν είναι να πληρώσω το νερό και το ρεύμα. Είμαι λαϊκός άνθρωπος και δεν το παίζω φίρμα. Ένα τηλέφωνο ήθελα και τίποτα άλλο. Δεν έχω με κανένα τίποτα άλλο. Εγώ θα συνεχίζω να παρακολουθώ το Μεσολόγγι και είμαι σίγουρος θα βγει με 15 πόντους διαφορά. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά αλλά κανείς δεν μπορεί να με θίγει και να μου πατάει τον ίσκιο. Εγώ σήμερα θα πάω να χαιρετίσω τα παιδιά αλλά θέλω αν έχει κανείς κάτι μαζί μου να μου το πουν»!

Για το τηλεφώνημα του γενικού αρχηγού: «Με πήρε ο Βαλάντης ο Ζώης και μου είπε Χρήστο αυτός θα μείνει θα έρθεις; Όχι του είπα. Αν μείνει εγώ δεν έρχομαι. Τέλος. Ήμουν ξεκάθαρος. Δεν ξέρω τι άλλο παίζεται και ούτε θα το μάθω ποτέ. Είμαι αγνός εγώ και κοιτάω μόνο την μπάλα και τίποτα άλλο. Έτσι είμαι τόσα χρόνια και με ξέρουν όλοι. Αλλά φαίνεται ότι ο καλός καλό δεν βλέπει. Εγώ δεν ξέρω να ελίσσομαι. Αν το έκανα ίσως είχα και καλύτερη τύχη στο ποδόσφαιρο»!

www.gazzetta.gr

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...