Βαφτίζουν αστυνομικούς ως ΟΠΚΕ και τους στέλνουν στη Ναυπακτία

5392dd68c978f3d2d69f70a94885f812_XLΠολυήμερη εξαντλητική απασχόληση αστυνομικών των ομάδων ΟΠΚΕ στην ορεινή Ναυπακτία και η ανάγκη αντικατάστασης των αστυνομκών που τις στελεχώνουν, φαίνεται ότι έχει εξαντλήσει τα όποια “αποθεματικά” με αποτέλεσμα είτε όπως στην περίπτωση της ΟΠΚΕ Κάβάλας να παραμένουν επ’ αόριστον στα μπλόκα, είτε όμως, όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες του bloko.gr, ελλείψει άλλων, “βαφτίζουν” αστυφύλακες τμημάτων ως ΟΠΚΕ κι έτσι απροπαρασκεύαστους κιανεκπαίδευτους τους στέλνουν στη φωλιά του λύκου.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τις συγκεκριμένες πληροφορίες – καταγγελίες, από αστυνομικά τμήματα της δυτικής Ελλάδας εποστρατεύθηκαν αστυνομικοί που για τις ανάγκες της επιχείρησης βαφτίστηκαν ΟΠΚΕ και με ελλιπή οπλισμό κι εξοπλισμό και χωρίς καμία γνώση του περιβάλλοντος χώρου, συμμετέχουν στις υποθετικά σχεδιασμένες κι οργανωμένες έρευνες.

 

Μάλιστα, για την οικονομία του λόγου και του χρόνου, σας μεταφέρουμε αυτούσια όσα μας ειπώθηκαν από αστυνομικό της … ΟΠΚΕ που συμμετέχει στα μεταβατικά αποσπάσματα έρευνας.”Μας πήραν από το τμήμα 3 αστυνομικούς μας βάφτισαν ΟΠΚΕ, χωρίς να έχουμε κάνει καμία προηγούμενη εκπαίδευση και μας έστειλαν στο βουνό. Το πρωί πιάσαμε πόστα έχοντας ένα G3, μας έδωσαν ένα χάρτη κι ένα τζιπ με ελάχιστα καύσιμα. Ο ασύρματος δε δούλευε και τα κινητά μας εκεί δεν έπιαναν. Δεν σας κρύβουμε, ότι εκεί που είμασταν και με τα μέσα που είχαμε, κάναμε θόρυβο για να μας ακούν οι δραπέτες και να μην πέσουν πάνω μας, καθώς δεν έχουμε τί ν’ αντιτάξουμε απέναντι σε βαριά οπλισμένους κακοποιούς που έχουν άριστη γνώση της περιοχής.”

Σκέτη απελπισία…

bloko.gr

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...