Δείτε σε λίγο φάσεις και γκολ καθώς και δηλώσεις των προπονητών στο Nafpaktianews.gr

Συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις ο Ναυπακτιακός Αστέρας για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι. Αυτή την φορά με αντίπαλο την ομάδα του Θεσπρωτού ομάδα της Super league 2. Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα στάθηκε καλά και προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Αντώνη Ρουμπάτου κρατώντας το προβάδισμα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Μάλιστα δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από στημένη φάση και μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σαραντίδη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Εθνικάρα Γιάννη Μαντζουράκη .

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Ναυπακτιακός ταξιδεύει στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση και την Κυριακή θα φιλοξενήσει την ίδια ομάδα στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.

Ναυπακτιακός Αστέρας:(Νταλακούρας): Παντελίδης , Μπατσής,Χριστόπουλος,Γιαννόπουλος,Λίτσος,Πατρώνης,Γιαννιώτης,Κουραχάνης,Νιφορόπουλος,Παναγιωτόπουλος,Κούσουλας,Μένιος,Ναουμίδης,Παλαιοπάνος,Ρουμπάτος, Νάκα, Καραγιάννης,Βήτος,Καραδήμας,Τσουρέλας, Λαβαρδής, Κονίδας.

Θεσπρωτός:(Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παππάς ,Βασιλάκης,Βαταμίδης,Γώγος,Διγκόζης,Μπίκας,Σαραντίδης,Σταυρίδης,Bonilla, Jie,Soumah, Κινάλης,Ψωμιάδης,Βαταμίδης,Ζιώγας,Κολτσίδας,Κωνσταντίνου,Λύγκας,Πούφλης,Σαραντίδης,Lorenzo,Rodrigo,Ganchier, Pacheco,Romero, Giuliano.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...