Βερναρδάκης: Την ερχόμενη εβδομάδα η προκήρυξη για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών

«ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η 2Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ»

Την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η προκήρυξη για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, όπως ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Τρίπολης, με την ευκαιρία της περιοδείας του στην περιοχή.

Ερωτηθείς για τη διαπραγμάτευση ο κ. Βερναρδάκης σημείωσε ότι «διαπραγματευόμαστε καθημερινά και στόχος είναι μέχρι τέλος του μήνα να έχει κλείσει η 2η αξιολόγηση». «Κάποιοι, ίσως να επιθυμούν να αναβληθεί η διαδικασία αυτή. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας για να προσθέσει ότι «πρέπει να ζούμε με τη διαχείριση των αντιθέσεων».

Αναφερόμενος στην κινητικότητα στο δημόσιο τομέα σημείωσε ότι «μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα της ψηφιοποίησης των νέων οργανογραμμάτων, κάτι απαραίτητο για να λειτουργήσουν οι νέες νομοθετικές μας παρεμβάσεις, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πολιτών»

Σε συγκέντρωση στο Αρτεμίσιο, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε σε ερωτήματα για την παραγωγική ανάπτυξη και τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες. Αναφέρθηκε επίσης στον κυβερνητικό στόχο για ανασύσταση, όπως είπε, του κοινωνικού κράτους (Παιδεία -Υγεία), ξεκινώντας από το 2017.

Σημείωσε τέλος πως «βρισκόμαστε στην αρχή του κυβερνητικού έργου» και πως δεν τίθεται θέμα εκλογών». «Τον μόνο που θα εξυπηρετούσε η διενέργεια πρόωρων εκλογών, είναι τα κυκλώματα διαπλοκής», παρατήρησε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...