Βιβλιοπαρουσίαση και γλέντι στην Καλαβρούζα την Παρασκευή και το Σάββατο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρούζας προσκαλεί όλο τον κόσμο (Φίλους-Συγχωριανούς- Μέλη-Επισκέπτες-Παραθεριστές-Συνδημότες-Συντοπίτες κλπ κλπ) σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 21.00 μμ. στην Βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου του πρώην προέδρου του Συλλόγου, του ακούραστου και δημιουργικού Λάκη Καλαβρουζιώτη. Τίτλος του βιβλίου «Πνευματικές Ανησυχίες και Τολμηρές Προσεγγίσεις».


Η παρουσίαση θα γίνει στον προαύλειο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Καλαβρούζας (στο Αλμπάνι). Την παρουσίαση θα κάνουν: Ο Φιλόλογος Νικόλαος Χαλαζιάς και ο Συγγραφέας Ηλίας Δημητρόπουλος. Συντονιστής ο Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης.
Θα προηγηθεί Εσπερινός στον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού. Καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς το Λαογραφικό Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για όσους επιλέξουν να τιμήσουν τον ΛΑΚΗ και τον Σύλλογο.
Επίσης το Σάββατο 24 Αυγούστου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία το πρωί στον Ιερό Ναό του Κοσμά Αιτωλού (Εορτάζει) και το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον Πανηγύρι με ζωντανή ορχήστρα και φαγητό – χορό.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...