ΒΙΝΤΕΟ: Ανατριχιαστικός τραυματισμός για Ντιαλό – Έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ ο Κάρτερ!

ΒΙΝΤΕΟ: Ανατριχιαστικός τραυματισμός για Ντιαλό – Έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ ο Κάρτερ!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο άσος των Θάντερ, Χαμιντού Ντιαλό, ο οποίος αν και έμοιαζε να τραυματίστηκε άσχημα, γλιτώνει κατά τα φαινόμενα κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Επτά λεπτά πριν το φινάλε της τέταρτης περιόδου στο παιχνίδι των Ουόριορς με τους Θάντερ, λοιπόν, ο 20χρονος ρούκι είχε μία τρομακτική πτώση στο παρκέ μετά από διεκδίκηση ριμπάουντ και πέφτοντας στο έδαφος, το γόνατό του φάνηκε να γυρίζει, καθώς έπεσε πάνω του ο Γιόνας Γερέμπκο.

Η εικόνα του Ντιαλό να σφαδάζει και να αποχωρεί με φορείο σόκαρε συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απλό διάστρεμμα, με τις περαιτέρω εξετάσεις να γίνονται άμεσα.

Κατά τα λοιπά, ο Βινς Κάρτερ έγινε μέλος ενός πολύ ξεχωριστού κλαμπ στον αγώνα των Χοκς με τους Ράπτορς, αφού έγινε ο 22ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έσπασε το φράγμα των 25.000 πόντων στην καριέρα του!

Προκειμένου να το καταφέρει αυτό, σημείωσε 14 πόντους, ενώ χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα – με το παιχνίδι να έχει κριθεί – να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των Χοκς, κάτι που, όπως δήλωσε αστειευόμενος, είχε να γίνει πάρα πολλά χρόνια.

Ο στόχος επετεύχθη, ωστόσο, και όλοι ήταν χαρούμενοι. Ακόμη και οι αντίπαλοι! «Όλοι στο ΝΒΑ του βγάζουμε το καπέλο, επειδή 25.000 πόντοι είναι πάρα πολλοί. Είναι σπουδαίος τύπος, συμπαίκτης και άνθρωπος», δήλωσε ο Κάιλ Λόουρι των Ράπτορς, με τον ίδιο τον Κάρτερ να δηλώνει:

«Είναι σπουδαία στιγμή για εμένα. Το να βρίσκομαι στο ΝΒΑ τόσα χρόνια… Ήθελα να πετύχω όσο περισσότερα πράγματα μπορούσα. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι μέλος της ελίτ των χιλιάδων παικτών που έχουν παίξει στο ΝΒΑ. Λατρεύω να παίζω μπάσκετ και θα έκανα ό,τι μπορούσα για να συνεχίσω να το κάνω. Αυτό είναι και το μυστικό μου, ότι θα έκανα δηλαδή ό,τι μπορώ για να μείνω στην λίγκα. Αυτό είναι ένα επίτευγμα που έχουν καταφέρει μόνο 21 άλλοι παίκτες, οπότε είναι σημαντικό για εμένα”.

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/347497-BINTEO-Anatrichiastikos-traymatismos-gia-Ntialo-Egrapse-istoria-sto-NBA-o-Karter ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...