ΒΙΝΤΕΟ: Η θέση του Λιβάγια για τη μη ένσταση της ΑΕΚ

ΒΙΝΤΕΟ: Η θέση του Λιβάγια για τη μη ένσταση της ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Η θέση του Λιβάγια για τη μη ένσταση της ΑΕΚ

O Μάρκο Λιβάγια μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι για την υπόθεση με τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ και όσα ακολούθησαν.

Σε ερώτηση για την επιλογή της ΑΕΚ να μην καταθέσει ένσταση ήταν ξεκάθαρος. «Άποψή μου είναι ότι το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Κροάτης επιθετικός.

Μιλώντας για το παιχνίδι της Τετάρτης ανέφερε: «Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ίσως μας επηρέασε και η αλλαγή συστήματος. Δεν ήμασταν συνηθισμένοι. Με το 4-3-3 η απόδοσή μας ήταν καλύτερη. Ίσως χάσαμε χρόνο μέχρι να προσαρμοστούμε».

Ο Λιβάγια δήλωσε υπερήφανος για τους συμπαίκτες του και την προσπάθεια των τελευταίων μηνών και δεν χάνει τις ελπίδες του σχετικά με τη δεύτερη θέση, λέγοντας πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και ότι μπορεί να κερδίσει ο Άρης, όμως θα πρέπει να κάνει το ίδιο και η ΑΕΚ αύριο (19/7, 20:00) κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, για την προσπάθεια που κάναμε. Για την προσπάθεια που γίνεται τουλάχιστον για την περίοδο των τελευταίων έξι μηνών. Μην ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε τα πλέι οφ με μια διαφορά 14 βαθμών από τον δεύτερο και με μια νίκη θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη δεύτερη θέση. Οπότε, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι», τόνισε.

Όσο για τον τελικό Κυπέλλου; Δεν βιάζεται να τον σκεφτεί.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Λιβάγια.

Πηγή: Filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...