ΒΙΝΤΕΟ: Στο Παλαιό Φάληρο «μετακομίζει» ο Πανιώνιος

ΒΙΝΤΕΟ: Στο Παλαιό Φάληρο «μετακομίζει» ο Πανιώνιος

Σε νέα έδρα θα ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά ο Πανιώνιος, ο οποίος θα δίνει πλέον τα εντός έδρας παιχνίδια του στο «Σοφία Μπεφόν».

Πρόκειται για κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου και στην περιοχή της Μαρίνας Φλοίσβου, στο οποίο μετακομίζουν οι κυανέρυθροι, διότι το γήπεδο της Αρτάκης θα κατεδαφιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι προχωρά τις διαδικασίες για την μεταφορά της έδρας της ομάδας μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου και στην περιοχή της Μαρίνας Φλοίσβου.

Το μέλος της διοίκησης και διευθυντής της ΚΑΕ, κ. Χρήστος Χριστοδούλου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της εγκατάστασης του γηπέδου «Σοφία Μπεφόν» κ. Καβάσιλα και τον γενικό διευθυντή του ΕΣΑΚΕ κ. Κονδύλη, εξέτασαν όλους τους χώρους της εγκατάστασης και συμφώνησαν για όλες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να δοθεί η αδειοδότηση της έδρας από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Στις επόμενες ημέρες, η ΚΑΕ περιμένει την παραλαβή επίσημου παραχωρητηρίου για την χρήση του γηπέδου “Σοφία Μπεφόν” απο τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και με την ολοκλήρωση των άνωθι απαιτούμενων ενεργειών, έως το τέλος Φεβρουαρίου, την επίσημη έγκριση του ΕΣΑΚΕ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη για την έρευση άλλης έδρας που θα φιλοξενήσει την ομάδα μπάσκετ, μέχρι την ολοκλήρωση της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου, καθώς και για την υλικοτεχνική υποστήριξη που θα προσφέρει στην διαδικασία μεταφοράς και αδειοδότησης στο νέο γήπεδο.

Ταυτόχρονα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύση Χατζηδάκη που δέχτηκε να παραχωρήσει το νεοτεύκτο κλειστό γήπεδο για την φιλοξενία της ομάδα μπάσκετ, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τα «κυανέρυθρα» αισθήματα που τον διακατέχουν”.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/353103-BINTEO-Sto-Palaio-PHalero-metakomizei-o-Panionios ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...