ΒΙΝΤΕΟ-Χιμένεθ: «Όταν με καλεί η ΑΕΚ αποφασίζω με την καρδιά και όχι με το μυαλό»

ΒΙΝΤΕΟ-Χιμένεθ: «Όταν με καλεί η ΑΕΚ αποφασίζω με την καρδιά και όχι με το μυαλό»
ΒΙΝΤΕΟ-Χιμένεθ: «Όταν με καλεί η ΑΕΚ αποφασίζω με την καρδιά και όχι με το μυαλό»

O Μανόλο Χιμένεθ είναι πλέον ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο έως και το 2022. Ο Ισπανός τεχνικός αναλαμβάνει για 4η φορά την «Ένωση¬ και ήδη σήκωσε μανίκια και έπιασε… δουλειά, καθώς προπόνησε σήμερα τους «κιτρινόμαυρους».

Από το μεσημέρι ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Χεσούς Καλδερόν και Σεμπαστιάν Μπασκόν, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναγιώτη Κονέ να τους υποδέχεται.

Ο προπονητής της ΑΕΚ και το τιμ του αποσύρθηκαν για λίγο στο ξενοδοχείο και το απόγευμα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, προκειμένου να πιάσουν αμέσως δουλειά, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας, με τον Ισπανό τεχνικό να προπονεί για πρώτη φορά τους παίκτες του, σε αυτήν την τέταρτη θητεία του στο κλαμπ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ ο Χιμένεθ δήλωσε: «Όταν με καλεί η ΑΕΚ αποφασίζω με την καρδιά και όχι με το μυαλό».

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το ΑΕΚ TV:

Στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ δεν βρέθηκαν οι Λιβάγια, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Σιμόες, Λόπες.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ  οι Πορτογάλοι είχαν πρόβλημα πτήσης από το Παρίσι που ήταν να φτάσει σήμερα το μεσημέρι και πέταξαν πριν από λίγο για Αθήνα. Μίλησε ο Σιμοες με τον προπονητή για την ανωμαλία της πολύωρης καθυστέρησης που είχαν και έτσι δικαιολογημένα απουσίασαν.

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν τον άφησαν να πετάξει από Κροατία, γιατί δεν του είχαν στείλει το τεστ κορονοϊού. Έτσι έρχεται αύριο το απόγευμα και θα προπονηθεί ατομικά στα Σπάτα.

Τέλος, ο Παουλίνιο βρέθηκε θετικός στο τεστ κορονοϊού. Έκανε και ένα σήμερα που βγήκε μεν θετικό αλλά ο κανονισμός στην Πορτογαλία επιβάλλει νέο τεστ μέσα σε μια εβδομάδα όποτε προς το παρόν παραμένει στην Πορτογαλία. Σίγουρα όμως έχει αναγκαστική 7ημερη καραντίνα και αν το επόμενο τεστ που θα κάνει βγει και πάλι θετικό θα χρειαστεί 14 μέρες καραντίνα…

πηγή: filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...