Βιτριόλι: «Μίλησαν» το κινητό και το λάπτοπ της 35χρονης κατηγορούμενης

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη στην περιοχή της Καλλιθέας.
Τα στοιχεία που κατάφεραν να ανασύρουν οι αστυνομικοί από της ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1 φαίνεται πώς «δένουν» περισσότερο την κατηγορία που αντιμετωπίζει η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι.

Η τεχνολογία… μίλησε
Οι ειδικοί κατάφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια να επαναφέρουν τα στοιχεία τόσο στο λαπτοπ όσο και στο κινητό της 35χρονης, το οποίο φέρεται να διέγραψε λίγες ημέρες πριν της σύλληψή της η κατηγορούμενη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις ηλεκτρονικές συσκευές προκύπτουν νέα στοιχεία που δίνουν απαντήσεις σε δύο ερωτήματα που μέχρι στιγμής παραμένουν αναπάντητα. Τα ερωτήματα αυτά είναι: Ποιος προμήθευσε την 35χρονη με το βιτριόλι αλλά και το αν υπήρχαν πιθανοί συνεργοί της 35χρονης, έστω και εν αγνοία τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη φέρεται να είχε προχωρήσει στην αναζήτηση περούκας 6 με 9 Μαΐου, δηλαδή 10 ημέρες περίπου πριν την δολοφονική επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.
Τα αποκαλυπτικά στοιχεία θα γνωστοποιηθούν στον ανακριτή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακόμη… αμίλητη η κατηγορούμενη
Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη 35χρονη παραμένει στις φυλακές της Θήβας και συνεχίζει να διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί. Η 35χρονη παραμένει ψύχραιμη και λιγομίλητη ενώ διαμένει σε θάλαμο με 5 συγκρατούμενές της, ενώ συχνά επικοινωνεί με την οικογένειά της και τον δικαστικό της εκπρόσωπο.
Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας μεταφέρθηκε και πάλι από το Θριάσιο στο ΓΝ Νίκαιας όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι προσπαθούν να σώσουν το αριστερό της μάτι που είναι και αυτό που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά. Εντός της εβδομάδας η Ιωάννα αναμένεται να κάνει το 7ο κατά σειρά χειρουργείο για την αποκατάσταση του προσώπου της.

Πηγή: Ant1.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...