Βλεφαροπλαστική laser,ανάρρωση,Ν.Καποσίτας M.D,PhD

Νώντας Καποσίτας M.D,PhD
Πλαστικός χειρουργός
Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA
Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
https://kapositas.gr

                                      Βλεφαροπλαστική με laser

Η γήρανση του προσώπου αρχίζει σταδιακά, ανάλογα με την κληρονομικότητα του κάθε ανθρώπου.Τα πρώτα σημεία είναι οι μεμονωμένες ρυτίδες στα μάτια,στο μέτωπο,τις ρινοπαρειακές γραμμές ,κλπ.

Αυτές οι μεμονωμένες ρυτίδες αντιμετωπίζονται με υλικά πληρώσεως όπως είναι το υαλουρονικό και το βοτοχ που αφορά τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το μέτωπο.Καθώς εξελίσεται η γήρανση η δεύτερη περιοχή που επηρεάζεται είναι το δέρμα των άνω και κάτω βλεφάρων.

Το χαλαρο δέρμα στα βλέφαρα όπως και οι σακούλες δημιουργούν την εικόνα του προσώπου που φαίνεται μόνιμα κουρασμένο και λυπημένο.

Η βλεφαροπλαστική είναι η πρώτη επέμβαση αντιγήρανσης που μπορεί να γίνει σε άτομα με αυτή την εικόνα τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι υπάρχει μια κατηγορία νέων ατόμων που εμφανίζουν σακούλες πρόωρα και ο λόγος είναι η κληρονομικότητα.Αυτή η τελευταία κατηγορία μπορεί να υποβληθεί σε βλεφαροπλαστική πρόωρα.

                              Βλεφαροπλαστική με λέιζερ

Η επέμβαση της βλεφαροπλαστικής γίνεται με τοπική αναισθησία χωρίς παραμονή του ασθενούς στην κλινική.Μετά τον σχεδιασμό αφαιρείται το χαλαρό δέρμα από τα άνω και τα κάτω βλέφαρα με λέιζερ και το λίπος που δημιουργεί τις σακούλες κυρίως στα κάτω βλέφαρα.

Η συρραφή της επέμβασης γίνεται με πολύ λεπτά μικροχειρουργικά ράμματα που αφαιρούνται 5 ημέρες μετά την επέμβαση.Η τομή στο άνω βλέφαρο γίνεται στην πτυχή του άνω βλεφάρου και στα κάτω βλέφαρα 1 mm κάτω από τις βλεφαρίδες.

                                        Βλεφαροπλαστική ανάρρωση

Αμέσως μετά την βλεφαροπλαστική βάζουμε παγοκύστεις στα μάτια για να μειωθεί το πρήξιμο και οι μελανιές.Σταδιακά υποχωρεί το πρήξιμο και σε 5 ημέρες που αφαιρούνται τα ράμματα έχει εξαφανισθεί.Οι χειρουργημένοι επανέρχονται στην εργασία σε 1 εβδομάδα και η επάνοδος στο πρόγραμμα της γυμναστικής σε 4 εβδομάδες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την βλεφαροπλαστική στο κεντρικό website του Δρ Νώντα Καποσίτα κάνοντας κλικ εδώ

                                   Βλεφαροπλαστική αποτελέσματα

Το αποτέλεσμα της βλεφαροπλαστικής φαίνεται άμεσα αλλά καθώς υποχωρεί το οίδημα βελτιώνεται.Η τελική εικόνα φαίνεται μετά από 6 μήνες και το πρόσωπο φρεσκάρεται κατά 12 χρόνια.

            Βλεφαροπλαστική πριν και μετά από το αρχείο του Δρ Νώντα Καποσίτα

Μπορείτε να δείτε περισσότρες περιπτώσεις χειρουργημένων από το αρχείο του Δρ Νώντα Καποσίτα κάνοντα κλικ εδώ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...