Βολές και εκ των έσω στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Βολές και εκ των έσω στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
Βολές και εκ των έσω στην κυβέρνηση Μητσοτάκη


25/03/2020 – 22:23

Πληθαίνουν τα στελέχη της ΝΔ που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την επιδημία του κορωνοϊού.

Πληθαίνουν τα στελέχη της ΝΔ που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την επιδημία του κορωνοϊού και ζητούν να πάρει άμεσα μέτρα για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας. Μετά τον βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ,  Ζήση Τζηκαλάγια, ο οποίος τόνισε τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στους εργαστηριακούς ελέγχους, ήρθε η σειρά του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, ο οποίος άσκησε κριτική στον ΕΟΔΥ.

Ζήσης Τζηκαλαγιάς: Να επιταχθούν τα ιδιωτικά εργαστήρια

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της Καστοριάς, ο Ζ. Τζηκαλάγιας δήλωσε πως “έχουμε μεγάλη καθυστέρηση στο να έχουμε αποτελέσματα από τα δείγματα που στέλνουμε στο ΑΧΕΠΑ». Και πρόσθεσε: «Στέλνουμε 20 δείγματα και μας έρχονται μετά από 2-3 μέρες αποτελέσματα για 3 τεστ, τα άλλα δεν τα κάνουν». «Πρέπει να βρεθεί λύση, επιστρατεύοντας ίσως και όσα ιδιωτικά εργαστήρια έχουν τις προδιαγραφές».

Γιώργος Κασαπίδης: Ο ΕΟΔΥ ολιγώρησε στην περίπτωση της 41χρονής

Σφοδρή κριτική στον ΕΟΔΥ άσκησε ο Γ. Κασαπίδης, με αφορμή τον θάνατο της 41χρονής γυναίκας από κορωνοϊό στην Καστοριά. Σημειώνεται ότι ο Γ. Κασαπίδης εκλέχτηκε περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας με τη στήριξη της ΝΔ. Επιπλέον, από το 2004 ως το 2015 διετέλεσε βουλευτής Κοζάνης πάλι με τη ΝΔ. «Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από το νοσοκομείο Καστοριάς, η 41χρονη, καθώς είχε δέκατα και χρόνιο άσθμα, επικοινώνησε μεσοβδόμαδα (σ.σ. πιθανότατα Τρίτη ή Τετάρτη) με γιατρό και μέσω του ΕΟΔΥ πήρε οδηγία να παραμείνει σπίτι της», δήλωσε ο Γ. Κασαπίδης μετά τον θάνατο της γυναίκας.

Επιπλέον, ερωτηθείς αν πέραν του άσθματος αντιμετώπιζε και κάποιο άλλο θέμα υγείας, ο κ. Κασαπίδης, σημείωσε ότι «σύμφωνα με όσα του είπαν από το Νοσοκομείο Καστοριάς, ήταν υπέρβαρη».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...