Βολές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε ΝΔ και δήμαρχο Κυθήρων για την πυρκαγιά

Βολές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε ΝΔ και δήμαρχο Κυθήρων για την πυρκαγιά

Αιχμηρή ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει επίθεση τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο δήμαρχο Κυθήρων εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τις επικρίσεις στον τρόπο αντιμετώπισης της καταστροφικής πυρκαγιάς.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει αμνησία. Ως Κυβέρνηση και μάλιστα σε περίοδο που η χώρα δεν ήταν υπό συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας ούτε φρόντισε να ανανεώσει τον στόλο αεροπυρόσβεσης, ούτε προχώρησε σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα.  Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Κυθήρων – στέλεχος της ΝΔ – σε ρόλο δεκανίκι της επικοινωνιακής προπαγάνδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανίζεται να απαιτεί υπερβολικό αριθμό εναέριων μέσων, που αντίστοιχος δεν υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Και αυτό παρότι διατέθηκαν όλα τα διαθέσιμα μέσα και ο δήμαρχος το γνωρίζει, καθώς βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα» αναφέρει η  καυστική ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Η ΝΔ ξεχνά τη διαχειριστική της ανικανότητα και τις καταστροφές επί των ημερών διακυβέρνησής της. Τα στατιστικά στοιχεία το αποτυπώνουν. Με τη στάση της προσδοκά σε μικροκομματικά οφέλη. Η κυβέρνηση έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και αυτή τη στιγμή μέσα από δυσκολίες προσπαθεί να αντιμετωπίσει χρόνια προβλήματα».

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καταλήγει: «Θα έπρεπε να υπάρχει και ντροπή για κάποιους, που κατά τη λαϊκή ρήση “εκεί που μας χρωστούσαν, ζητάνε και το βόδι”».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/295893-Boles-toy-ypoyrgeioy-Prostasias-toy-Polite-se-ND-kai-demarcho-Kytheron-gia-ten-pyrkagia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...