Βομβαρδισμένο τοπίο ο δρόμος προς Άνω Καλαβρουζα.Τι συζητήθηκε στο Δ.Σ.

Βομβαρδισμενο τοπίο ο δρόμος προς Άνω Καλαβρουζα. Το θέμα συζητήθηκε προ ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης έπειτα από αίτημα του Εκ/που της Τ.Κ. Καλαβρουζας Καλαβρουζιωτη Νικολάου.

Ο δρόμος απο τον οικισμό της Ρίζας εως την Ανω Καλαβρουζα έχει υποστεί σημαντικές φθορές σε όλο το κατάστρωμα του λόγω κατασκευής διαφόρων εργασιών αλλά και της διέλευσης βαρέων οχημάτων για την κατασκευή αιολικών πάρκων στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Εκ/προς της Τ.Κ. Καλαβρουζας ζήτησε την άμεση αποκατάσταση των φθορών με νέα ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του δρόμου όπως άλλωστε έχουν δεσμευτεί και υποχρεούνται οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη περιοχή. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατοι καθώς ενώ οι εργασίες έχουν τελειώσει δεν έχει γίνει ακόμα καμιά ενέργεια για αποκατάσταση του δρόμου.

Ο Εκ/Πος της Τ.Κ. Καλαβρουζας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς(Δασαρχειο,Πολιτιστικούς Συλλόγους κ.α) και τους κατοικους των όμορων κοινοτήτων ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις καθώς η υπομονή τους εξαντλείται.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του στηρίζει το αίτημα των κατοίκων της Καλαβρουζας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...