Βουλγάρα πούλησε το νεογέννητο παιδί της για 10.000 ευρώ

Βουλγάρα πούλησε το νεογέννητο παιδί της για 10.000 ευρώ
Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη οι γονείς του βρέφους, ο μαιευτήρας και το ζευγάρι που θα παρουσίαζε το μωρό ως δικό τους.
Την ώρα που η τοπική κοινωνία της Λάρνακας ακόμα είναι συγκλονισμένη από τη νέα υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους, κατά την οποία μία Βουλγάρα πούλησε το νεογέννητο παιδί της για 10.000 ευρώ, έρευνα της αστυνομίας φέρνει στο φως νέα στοιχεία που ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Παράλληλα τόσο η μητέρα όσο και ο μαιευτήρας βρίσκονται αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη και το δικαστικό θρίλερ που είναι σε εξέλιξη, αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο κι άλλες πτυχές της αγοραπωλησίας του βρέφους. 

Ειδικότερα, ο διερευνών την υπόθεση, υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε στο δικαστήριο ότι η 38χρονη Βουλγάρα επισκέφθηκε την κλινική του μαιευτήρα, στις 16 Απριλίου του 2013, για εξέταση και αφού διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε, διατύπωσε την επιθυμία να διακόψει την κύηση.

Ωστόσο, ο μαιευτήρας φέρεται να τη μετέπεισε να συνεχίσει την εγκυμοσύνη λέγοντάς της ότι θα αναλάβει ο ίδιος τα έξοδα κύησης και τοκετού και αφού γεννηθεί το παιδί, θα διευθετούσε την υιοθεσία του από οικογένεια με αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο η γυναίκα όσο και ο 44χρονος σύντροφός της δέχθηκαν την πρόταση του γιατρού. Έτσι, κατά το κατηγορητήριο, στις 6 Νοεμβρίου 2013 η Βουλγάρα γέννησε στην κλινική του μαιευτήρα ένα αγοράκι και έφυγε με εξιτήριο δύο ημέρες μετά.

Την ίδια μέρα σε βάρος του μαιευτήρα και του ζεύγους από τη Βουλγαρία εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και αργά το απόγευμα της 8ης Νοεμβρίου, ανακόπηκε από την Αστυνομία αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο Βούλγαροι και συνελήφθηκαν. Σε έρευνα, που έγινε, βρέθηκε στην κατοχή της γυναίκας μέσα σε φάκελο το ποσό των 5.000 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην κλινική, που διατηρεί στη Λάρνακα, ο μαιευτήρας, ο οποίος ανακρινόμενος από τους αστυνομικούς, ανέφερε ότι για το παιδί είχαν υποβληθεί σχετικά έγγραφα υιοθεσίας από τους υποψήφιους γονείς, Ελληνοκυπρίους -41 χρόνων η γυναίκα και 45 χρόνων ο σύζυγός της- και ότι η υποψήφια μητέρα βρισκόταν στο πρώτο όροφο της κλινικής για εξοικείωσή της με το βρέφος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατάθεσή του ο γιατρός παραδέχθηκε, όλα όσα έγιναν από τις 16 Απριλίου, αλλά και την καταβολή προς τη Βουλγάρα του ποσού των 10.000 ευρώ. Αρνήθηκε, ωστόσο, ότι ο ίδιος θα ελάμβανε ως αμοιβή οποιοδήποτε ποσό.

Στη δική της κατάθεση, η Βουλγάρα παραδέχθηκε όσα συνέβησαν, προσθέτοντας πως σκόπευε να δώσει στον σύντροφό της το ποσό των 2.000 ευρώ, καθώς εκείνος είχε δώσει τη συγκατάθεσή του να κρατήσει το βρέφος και να το δώσει για υιοθεσία.

ΚΥΠΡΟΣ

Πηγή: http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...