Βουλευτής με θεσμικό ρόλο είπε “κωλόσπιτο” την ΕΡΤ

Βουλευτής με θεσμικό ρόλο είπε
«Είναι δυνατόν για ένα κωλόσπιτο να πέσει η κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε στον Αlpha 989 ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής και έσπευσε να διευκρινίσει: «προς Θεού, δεν εννοώ ότι είναι κωλόσπιτο η ΕΡΤ, απλά χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη».

Ο κος Καλαντζής υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν εκλογές αυτό τελείωσε, πάει». Εκτίμησε ότι «αν χρειαστεί ψήφος εμπιστοσύνης, για να αποφευχθούν οι εκλογές, εξασφαλίζονται οι 157 ψήφοι» και αναφέρθηκε στις ψήφους δύο βουλευτών που έφυγαν από τη ΝΔ και ξαναγυρίζουν όπως είπε, χωρίς να τους κατονομάσει, λέγοντας ότι η επιστροφή τους στη ΝΔ θα επισπευσθεί.

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι «ο Σαμαράς δεν το τράβηξε», σημειώνοντας ότι «έκανε βήματα αλλά αν τα έπαιρνε όλα πίσω θα ξεφτιλιζόταν». Αναφέρθηκε στη δήλωση Σαμαρά «και τη ΔΗΜΑΡ περιμένω και όσους θέλουν να συστρατευτούν για την Ελλάδα» και τόνισε ότι «ο Σαμαράς δεν αποκλείει κανέναν». Έκανε επίσης τη διαπίστωση ότι «όταν έχεις 152 βουλευτές δεν σε παίρνει να κάνεις μαγκιές»

Τέλος, για το ζήτημα της ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ του άσπρου και όχι του μαύρου, από την άλλη όμως υποστήριξε ότι «ποτέ δεν αλλάζεις ρόδα εν κινήσει, πρέπει να πας το αυτοκίνητο στο συνεργείο».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...