Βρήκαν -και έχασαν- τον Παλαιοκώστα;

Θρίλερ με καταδίωξη και πυροβολισμούς αναστάτωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου την περιοχή Μαριολάτα της Φωκίδας, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητοΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ. Οι τρεις άγνωστοι που πήγαν να το παραλάβουν, άνοιξαν πυρ εναντίον τους και κατάφεραν να διαφύγουν.

Στην ίδια περιοχή έχει εμφανιστεί πρόσφατα ο καταζητούμενος δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας και δεν αποκλείεται να ήταν αυτός ένας από τους τρεις υπόπτους!

Το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σταθμευμένο έξω από το γήπεδο της περιοχής και οι άνδρες της Ασφάλειας το έθεσαν υπό παρακολούθηση. Λίγες ώρες αργότερα, είδαν τρεις άνδρες που πήγαιναν να το παραλάβουν και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.Όμως, εκείνοι έβγαλαν όπλα και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν στα πυρά. Ωστόσο, οι ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν μέσα στο σκοτάδι και, παρά το ανθρωποκυνηγητό που εκτυλίχθηκε, δεν εντοπίστηκαν.

Πριν από έξη μήνες, στις 9 Φεβρουαρίου, είχε βρεθεί εγκαταλειμμένο στη Μαριολάτα ένα TOYOTA RAV4. Το είχε καταδιώξει ένας αστυνομικός που παραλίγο να τρακάρει με αυτό μέσα στη Στυλίδα, δίχως να γνωρίζει ότι είχε κλαπεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Όπως αποδείχθηκε όταν βρέθηκε το τζιπ, μέσα υπήρχαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του Βασίλη Παλαιοκώστα! Ο δραπέτης γνωρίζει σαν την τσέπη του την περιοχή και δεν αποκλείεται, για μια ακόμη φορά, να κατάφερε να ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών!

πηγή:bestnews



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...