Βρήκε «βράχο» στη Γαλλία η ΑΕΚ και αρχίζει τις διαπραγματεύσεις – Στη λίστα της και διεθνής παίκτης από Premier League!

Βρήκε «βράχο» στη Γαλλία η ΑΕΚ και αρχίζει τις διαπραγματεύσεις – Στη λίστα της και διεθνής παίκτης από Premier League!
Βρήκε «βράχο» στη Γαλλία η ΑΕΚ και αρχίζει τις διαπραγματεύσεις - Στη λίστα της και διεθνής παίκτης από Premier League!

Το πρόσφατο ταξίδι του Στάθη Ταυλαρίδη στη Γαλλία αφορούσε το τσεκάρισμα συγκεκριμένου παίκτη για την οπισθοφυλακή της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν σέντερ μπακ που ταιριάζει απόλυτα στα θέλω της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί τον Νο1 στόχο για την αμυντική γραμμή!

Οι κιτρινόμαυροι παρακολουθούν εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη περίπτωση κι εμφανίζονται σίγουροι ότι πρόκειται για την ιδανική λύση, ώστε να βρεθεί επιτέλους ο στόπερ ηγέτης που έχει ανάγκη η ΑΕΚ.

Πρόκειται για παίκτη σε καλή ηλικία, με παραστάσεις και γεμάτες σεζόν, χωρίς να έχει παρουσιάσει τραυματισμούς στην καριέρα του, ενώ πλέον η υπόθεση αναμένεται να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, αυτό των διαπραγματεύσεων.

Από εκεί και πέρα, πέρα από τον Σκωτσέζο επιθετικό Όλιβερ ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το όνομα του οποίου κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν κι άλλη περίπτωση από το Νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ εξετάζει κάτω από άκρα μυστικότητα ακόμη έναν παίκτη που αγωνίζεται στην Premier League, βρίσκεται σε καλή ηλικία και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του!

Όπως και ο ΜακΜπέρνι, πάντως, δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ωστόσο, τα οικονομικά δεδομένα της δικής του υπόθεσης δεν είναι το ίδιο δύσκολα με του Σκωτσέζου φορ, χωρίς πάντως να πρόκειται για εύκολη περίπτωση.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...