Νεκρός βρέθηκε ψαροντουφεκάς στην ακτή του Πηλίου το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με το Λιμενικό, 52χρονος εντόπισε το νεκρό σώμα, νωρίτερα και το έριξε ξανά στην θάλασσα.
Οι έρευνες για τον 74χρονο ξεκίνησαν όταν οι οικείοι του ειδοποίησαν τις Αρχές, καθώς ανησύχησαν από το γεγονός ότι δεν είχε επιστρέψει και δεν έδινε σημεία ζωής. Τελικά οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών εντόπισαν το αυτοκίνητο και τα ρούχα του 72χρονου στη Μελανή και λίγο αργότερα εντοπίσθηκε και ο ίδιος, αλλά νεκρός. Επιπλέον, οι έρευνες των Αρχών έδειξαν ότι 52χρονος ψαράς εντόπισε το σώμα του ψαροντουφεκά νωρίτερα, αλλά τον πέταξε ξανά στην θάλασσα.
Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Σώμα αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, «γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία “ΜΕΛΑΝΗ” Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).
Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή “ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ” Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές».

thetock.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...