Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις έστω για ένα ημίχρονο για τον Ναυπακτιακό Αστέρα που κατάφερε να ξεπεράσει σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Αναγέννησης Άρτας που αν και έδειχνε ότι δεν θα μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι κατάφερε να το παλέψει μετά το πανέμορφο γκολ του Αναστασιάδη στο 57′.Η ομάδα της Ναυπάκτου δείχνει να βρίσκει ξανά τον καλό της εαυτό ο οποίος είχε μείνει πριν ¨χτυπήσει¨ την πόρτα ο κορονοϊός και πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία – ηρεμία στο δύσκολο παιχνίδι με τον Αχέροντα την ερχόμενη Τετάρτη στο Καναλάκι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι:

Στο 24΄ ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά το 1-0 για τον Ναυπακτιακό Αστέρα και στο 34΄ ο Νιφορόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπακόλα και έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Αναγέννηση Άρτας μείωσε σε 2-1 στο 57΄ με γκολ του Αναστασιάδη.

Διαιτητής: Χουλιάρας (Πρέβεζας-Λευκάδας)

Βοηθοί: Νάστος (Πρέβεζας-Λευκάδας) – Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας)

Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Νταλακούρας): Μένιος, Αργυρόπουλος, Λίτσος, Καλαμπόκας, Γιαννόπουλος, Μαχαίρας, Παλαιοπάνος, Ρουμπάτος (89΄ Ναουμίδης), Κοντογιάννης (63΄  Πατρώνης), Μενσά (80΄ Καψάσκης), Νιφορόπουλος.

Αναγέννηση Άρτας (Τάσος Νταλάκας): Μπακόλας, Μανιώτης, Σχισμένος, Τσιλιγιάννης, Κατσιγιάννης (83΄ Παπανικολάου), Γούλας, Σκανδάλης (74΄ λ.τρ. Γρηγορίου), Αναστασιάδης, Παπακίτσος Δ. (46΄ Κωστάκης), Παπακίτσος Α. (56΄ Αρτέμης), Ντε Μόρα (46΄ Μαλτέζος).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...