Στο ημίχρονο του ματς του Προμηθέα με τη Βίρτους Μπολόνια, για το Eurocup, η ομάδα της Πάτρας βράβευσε τον «Kill Bill» για την πλούσια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

Από ‘κει και πέρα, ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, καθώς θα είναι ο προπονητής της επίλεκτης ομάδας U18 που θα συμμετέχει στο Next Generation Tournament, που γίνεται υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας.

Για την ιστορία του ματς, ο Προμηθέας ηττήθηκε άνετα από την Βίρτους Μπολόνια με 83-61 και αποκλείστηκε τυπικά από την συνέχεια του EuroCup.

Έτσι, η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο ανέβηκε στο 9-7 και αναζητεί ακόμα καλύτερη θέση στις ελάχιστες αγωνιστικές που απομένουν. Από την άλλη πλευρά, ο Προμηθέας έπεσε στο 4-12 και οι υπόλοιποι αγώνες λογίζονται ως διαδικαστικοί.

Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους οι Αϊζέια Κορντινιέρ με 22 πόντους και ο Κάιλ Γουίμς με 15. Από τον Προμηθέα διασώθηκε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που σημείωσε 20 πόντους.

Δείτε εικόνες:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...