Βραχιόλι καταργεί τις αποστάσεις!

Βραχιόλι καταργεί τις αποστάσεις!
Φανταστείτε ένα βραχιόλι, δημιούργημα προηγμένης τεχνολογίας, που μηδενίζει τις αποστάσεις προσφέροντας άγγιγμα από μακριά…

Η εταιρεία ψηφιακής καινοτομίας «Kwamecorp», έκανε τη φαντασία πραγματικότητα, αφού ανέπτυξε μία φορητή συσκευή  η οποία βγαίνει σε ζευγάρια και λειτουργεί ως εξής: Όταν ο ένας εκ των δύο χρηστών την αγγίζει, το άλλο άτομο που την φορά ακόμα και αν βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά, νιώθει  (ηλεκτρονικά)  το άγγιγμά του!

Το τεχνολογικό δημιούργημα που ανέπτυξε η αμερικανική εταιρεία, αναζητά χρηματοδότες που θα ενισχύσουν οικονομικά το project δίνοντας το «πράσινο φως» για την ευρεία κυκλοφορία του στην αγορά.

Το βραχιόλι με το οποίο νιώθουμε το άγγιγμα του άλλου, ακόμα και αν βρίσκεται σε άλλη ήπειρο, περιλαμβάνει μία ταμπλέτα, έναν αισθητήρα επαφής, έναν κινητήρα δόνησης, μία μπαταρία, έναν επιταχυντή κι ένα Bluetooth.

Η ταμπλέτα είναι προσαρμοσμένη σε μαγνήτες που τοποθετούνται στο βραχιόλι (ή το κολιέ) . Η συσκευή αυτή επίσης συνδέεται με iPhones και κινητά Android.

Μάλιστα, εάν ο χρήστης μιας εκ των δύο συσκευών την αγγίξει για ένα δευτερόλεπτο, ο φίλος του θα αισθανθεί μία δόνηση στο επόμενο δευτερόλεπτο. Η αίσθηση αυτή μοιάζει με τη δόνηση στο κινητό τηλέφωνο. Το ηλεκτρονικό άγγιγμα μπορεί να διαρκέσει έως πέντε δευτερόλεπτα και την ώρα που συμβαίνει αλλάζει το χρώμα του μπρασελέ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...