Βρετανία: Οι πρώτες εικόνες από το φορτηγό που βρέθηκαν 39 πτώματα

Βρετανία: Οι πρώτες εικόνες από το φορτηγό που βρέθηκαν 39 πτώματα
Βρετανία: Οι πρώτες εικόνες από το φορτηγό που βρέθηκαν 39 πτώματα


23/10/2019 – 14:22

Σοκ έχει προκάλεσε η είδηση ότι βρέθηκαν 39 πτώματα σε κοντέινερ φορτηγού στο βιομηχανικό πάρκο Waterglade, στο Έσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η αστυνομία του Έσσεξ ανέφερε ότι το φορτηγό πιθανότατα είχε ξεκινήσει τη διαδρομή του από τη Βουλγαρία και εισήλθε στη χώρα το Σάββατο από το Holyhead της Ουαλίας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα πτώματα, ωστόσο εκτιμούν ότι η διαδικασία θα είναι μακρά.

“Είναι ένα τραγικό περιστατικό όπου πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να εξακριβωθεί τι συνέβη. Είμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων, και πιστεύω ότι θα πάρει αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί… Έχουμε συλλάβει τον οδηγό του φορτηγού και παραμείνει υπό κράτηση”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο αστυνομικός διευθυντής Andrew Mariner.

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και σημείωσε: “Ενημερώνομαι διαρκώς από το υπουργείο Εσωτερικών και θα συνεργαστούμε στενά με την αστυνομία του Έσσεξ για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη… Οι σκέψεις μου πηγαίνουν σε όλους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και στους συγγενείς τους”.
 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...