Βρομίσαμε κε Δήμαρχε Ναυπακτίας.

          Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 132013 105448 μμ    (Κων/νου Νούλα Δημοτ. Συμβούλου)

Σοβαρό παραμένει το πρόβλημα της αποκομιδής απορριμμάτων στην ορεινή περιοχή του Δήμου Ναυπακτίας. Πάνω από ένα μήνα έχει να περάσει το απορριμματοφόρο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων.  Οι γεμάτοι κάδοι  και η μυρωδιά που αναδύουν δεν αντέχεται από αρκετή απόσταση.  Βοηθάει ευτυχώς λίγο  ο  βροχερός καιρός.

Οι μόνιμοι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα στους τοπικούς προέδρους, αλλά δυστυχώς και αυτοί δεν εισακούγονται.

Ορίσατε  κε Δήμαρχε  Αντιδήμαρχο Πυλήνης και Πλατάνου, ο οποίος παρουσιάζεται μόνο  σε τυχόν κοινωνικές εκδηλώσεις και μόνο.

Σας παρακαλώ  Δήμαρχε κε Μπουλέ, μεταφέροντας το δικαιολογημένο αίτημα των κατοίκων, να επιληφτείτε  προσωπικά του σοβαρού αυτού θέματος, ώστε να εκλείψει άμεσα η απαράδεκτη αυτή κατάσταση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να μας πειτε και εσεις νουλα για το τι κανει ο μπουλες στη πυλληνη ολα αυτα τα χρονια οι δημοτες μεσα σε αυτους κ εγω του πρωην δημου πυλληνης ξερουν πολλοι καλα τι εχει προσφερει και συνεχιζει να προσφερει ο νυν δημαρχος κ το εχουν αποδειξει στις μεχρι τωρα εκλογικες αναμετρησεις αλλα κ στη καθημερινοτητα τους οποτε δεν μπορειτε οτι κ να κανετε οτι και να πειτε να βεβηλωσετε ολα αυτα που εχει κανει και συνεχιζει να κανει ο μπουλες για τη πυλληνη.οσο για τον δημοτικο συμβουλο που κατηγορειτε οτι εμφανιζετε μονο σε συνεστιασεις κ εκδηλωσεις μην το πειτε σε αλλους παραπερα γιατι θα γελανε μαζι σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...