Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Πρώτη ήττα για τις κορασίδες της Ομόνοιας

Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Πρώτη ήττα για τις κορασίδες της Ομόνοιας

Τις πρώτες απώλειες βαθμών είχαν οι κορασίδες της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή. Σε ένα μέτριο παιχνίδι για την Ομόνοια η ήττα ήταν το λογικό αποτέλεσμα με 3-1 μέσα στην Αγυιά.

Πολύ καλύτερη η Παναχαϊκή στο ξεκίνημα πήρε το πρώτο σετ με 25-15 και βρέθηκε να προηγείται στο δεύτερο σετ με 23-16 και 24-19. Η Ομόνοια όμως με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε 24-24 και σε ένα δραματικό φινάλε πήρε το σετ με 28-30. Παρόμοιο σκηνικό στο δεύτερο σετ με την Παναχαϊκή να προηγείται 23-20 και την Ομόνοια να φτάνει το παιχνίδι στο 24-23 αλλά η πατρινή ομάδα ήταν αυτή που το κέρδισε με 25-23. Ωραίο παιχνίδι έγινε και στο τέταρτο σετ με την Παναχαϊκή να το κερδίζει με 25-21 και να κατακτά το παιχνίδι με 3-1 σετ.

Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να βρέθηκαν 22 αθλήτριες και 4 προπονητές την παράσταση όμως για ένα παιχνίδι έκλεψε ο διαιτητής Γαλάνης με τις αποφάσεις του, αν και δεύτερος, παρασύροντας και τον πρώτο διαιτητή σε λάθη, χρεώνοντας κόκκινη κάρτα στο ξεκίνημα του τετάρτου σετ στον προπονητή της Ομόνοιας, χαρίζοντας έναν πόντο στους γηπεδούχους, ξεχνώντας όμως και να τη δείξουν στον προπονητή αλλά και να τη σημειώσουν στο φύλλο αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοια η πολύ καλή ομάδα της Ολυμπιάδας, βασικού διεκδικητή της μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Παναχαϊκή Γ.Ε. (Μακρυκώστας): Σμπόρα, Καραμίδα, Μπαζιώτη, Κρότσε, Μότση, Παπαθανασίου, Σπηλιωπούλου, Παγανιά, Παγωμένου, Μαυροθαλασσίτη, Σουβαλιώτη, Πόλη, Αβράμη, Χρυσανθακοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Χουλιάρα, Τούφα, Τριανταφύλλου, Σιακαβέλλα, Σωτηροπούλου, Καμουτσή, Φλέσσα, Σφήκα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...