Βόλεϊ Ανδρών: Έχασε το ντέρμπι και τη δεύτερη θέση

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο από τον Ερμή Πάτρας με 1-3 σετ και έπεσε από τη δεύτερη στην τέταρτη θέση με τοξ ερμή να ανεβαίνει δεύτερος και τον Θησέα να ακολουθεί στην τρίτη θέση. Πάντα πρωτοπόρος ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Ντέρμπι με τα όλα του το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή και την Ομόνοια με τη νίκη να πηγαίνει στην ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη. Ο Ερμής προηγήθηκε στο πρώτο σετ φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στο +4 (8-12). Η Ομόνοια μείωσε και πέρασε μπροστά στο 18-17 κρατώντας την πρωτοπορία για όλο το υπόλοιπο σετ ως το τελικό 25-21. Πολύ κακό το δεύτερο σετ για την Ομόνοια που το έχασε εύκολα βάζοντας για τα καλά την πατρινή ομάδα στο παιχνίδι. Ο Ερμής έφτασε να προηγείται ακόμα και με δέκα πόντους στο τρίτο σετ (7-17) όμως η Ομόνοια σταδιακά ροκάνισε τη διαφορά και την έφτασε στο 22-24 πριν χάσει το σετ με 22-25. Καλύτερη η Ομόνοια στο ξεκίνημα του τετάρτου σετ προηγήθηκε με 9-1 αλλά με αν επιμέρους 2-10 ο Ερμής ισοφάρισε (11-11). Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ μέχρι που ο Ερμής ξέφυγε αρχικά με 20-23 και στη συνέχεια με 22-24. Η Ομόνοια δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε 24-24, είχε δύο σετ μπολ για να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ στο 26-25 και το 27-26 όμως ο Ερμής εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων στο τέλος πήρε το σετ με 27-29 και μαζί το παιχνίδι με 1-3 σετ.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος τελειώνει αυτό το Σάββατο με την Ομόνοια να φιλοξενείται στο γήπεδο των Ροΐτικων κόντρα στον Σείριο, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί και να συμμετέχει στη συλλογή χρημάτων και υλικών (τροφίμων και ρούχων) σε μια προσπάθεια ενίσχυσης μέσω της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Ρούμπας, Μαυρογεώργης, Τσακανίκας, Κατσιγιάννης, Καλαβρουζιώτης, Κοκόλας, Λαούρδας, Παπαγεωργίου, Κατσάμπαλος.

Ερμής Πάτρας (Χριστόπουλος): Μιχαλόπουλος Ι., Μαρούδας, Σπηλιωτόπουλος, Ηλιόπουλος, Μιχαλόπουλος Γ., Παπαθανασόπουλος, Δρίβας, Ανεστόπουλος, Παπαγιαννόπουλος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...