Βόλεϊ Ανδρών: Δύσκολη νίκη με την Αμαλιάδα…Φωτό

DSC_0109Την έκτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια κατάφερε να κάνει η αντρική ομάδα της Ομόνοιας, κόντρα στον ΑΓΣ Αμαλιάδας, που παρουσιάστηκε πολύ καλός στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου.

Δύσκολο απόγευμα είχε η Ομόνοια απέναντι στην Αμαλιάδα. Κάνοντας η ίδια μέτρια παιχνίδι και με την αντίπαλο να παρουσιάζεται αρκετά δυνατή, χρειάστηκε 1 ώρα και 45 λεπτά αγώνα για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη. Η Ομόνοια πήρε προβάδισμα στο ξεκίνημα φτάνοντας ακόμα και στο +5 στο 18-13. Η διαφορά γρήγορα χάθηκε (18-17) αλλά με πολύ καλό σερβίς από τον Μητρόπουλο έγινε το 23-17 βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση με 25-22 στο πρώτο σετ.  Συνεχείς εναλλαγές στο σκορ στο δεύτερο σετ έφεραν τις δύο ομάδες ισόπαλες 16-16. Η ομόνοια πήρε προβάδισμα τριών πόντων 20-17 αλλά η Αμαλιάδα με ένα σερί 0-5 ανέτρεψε τη διαφορά κάνοντας το 20-22. Λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι μείωσαν στον πόντο (22-23) αλλά το σετ πήγε στην Αμαλιάδα με 22-25.

Από νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ η Ομόνοια στο τρίτο σετ. Προηγήθηκε με 18-12, και παρότι η Αμαλιάδα στο τέλος μείωσε στους δύο πόντους πήρε το σετ με 25-22. Συναρπαστικό ήταν το τέταρτο σετ τόσο για την εξέλιξη του σκορ όσο και για τις μεγάλες σε διάρκεια φάσεις που είχε. Η Αμαλιάδα προηγήθηκε με 6-10, η Ομόνοια το γύρισε σε 11-10 αλλά ο λάθος τρόπος αντιμετώπισης της κόντρα μπάλας δεν της έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει εκεί στο σκορ με αποτέλεσμα η Αμαλιάδα να ανασυνταχθεί και να προηγηθεί εκ νέου με 16-18. Ο Γραββάνης κράτησε το σερβίς και ένα σερί 5-0 έδωσε νέο προβάδισμα στην Ομόνοια με 21-18 που γρήγορα έγινε 24-21. Η Αμαλιάδα πλησίασε στην ισοφάριση στο 24-23 αλλά ο Παύλου με καλό τελείωμα πήρε τον πόντο που χρειαζόντουσαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν το τρίτο τους σετ και μαζί τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο.

Πολύ καλοί επιθετικά οι Μπέκος και Παύλου αν και με προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία. Με σκαμπανεβάσματα ο συνολικός ρυθμός της ομάδας κάτι που θα πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια για να μη στοιχίσει στην ομάδα της Ναυπάκτου. Πολύ καλοί από την Αμαλιάδα οι Σωτηρόπουλος και Μαρκούτσας.

Στη βαθμολογία η Ομόνοια ξέφυγε με τρεις βαθμούς από το δεύτερο Άργη που νίκησε στην έδρα του τον Ακρίτα με 3-2 χάνοντας έναν βαθμό. Η επόμενη αγωνιστική θα βρει την Ομόνοια στο νησί της Ζακύνθου κόντρα στην τοπική ομάδα αυτό το Σάββατο στις 15.00.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Κόγγος, Γραββάνης, Παύλου, Κομάνι, Τσακανίκας, Μπέκος, Παπαηλιόπουλος, Μητρόπουλος, Φαφουτάκης, Σακκούλης, Θεοφάνης, Τσούσης.

ΑΓΣ Αμαλιάδας (Σωτηρόπουλος Παναγιώτης): Μαντζούτσος, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νταλίπης, Μήτρου, Αποστολόπουλος, Μαρκούτσας.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...