Βόλεϊ Ανδρών: Εκτός έδρας νίκη στα Λεχαινά

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Ομόνοιας Ναυπάκτου από τα Λεχαινά Ηλείας. Η ανδρική ομάδα επικράτησε της ΑΕ Λεχαινών με 1-3 σετ προσθέτοντας ένα ακόμα τρίποντο στη φετινή της παρουσία στη Β’ Εθνική.

Η Ομόνοια ξεκίνησε τον αγώνα με ένα 0-7 που της έδωσε τη βάση για την επικράτηση στο πρώτο σετ. Τα Λεχαινά ισορρόπησαν το παιχνίδι χωρίς όμως να μπορέσουν να μειώσουν τη διαφορά όπως δείχνει και το 17-25 του πρώτου σετ. Μοιρασμένο σε απόδοση και πόντους ήταν το δεύτερο σετ με την Ομόνοια να παίρνει μικρές διαφορές αλλά τα Λεχαινά να κρατούν επαφή με το σκορ. Κρίσιμοι οι τελευταίοι πόντοι του σετ με τους Ναυπάκτιους να είναι πιο ψύχραιμοι και να παίρνουν το σετ με 24-26.

Η Ομόνοια είχε μικρό προβάδισμα και στο τρίτο σετ ως τα μισά του σετ. Τα Λεχαινά όμως ήταν αυτά που γύρισαν το παιχνίδι και πήραν το σετ με 25-20 μειώνοντας σε 1-2 τα σετ. Το χαμένο σετ αφύπνισε τους παίκτες της Ομόνοιας που μπήκαν αποφασισμένοι στο τέταρτο σετ όπου και προηγήθηκαν με 11-20. Αδικαιολόγητη η καθίζηση για τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή και να προηγηθούν 23-22. Το τέλος ήταν καλό όμως για τους παίκτες της Ομόνοιας που με σερί τριών πόντων πήραν το σετ 23-25 και το παιχνίδι με 1-3.

Ρεπό 15 ημερών έχουν οι άντρες της Ομόνοιας που θα επιστρέψουν στη δράση στις 7 Μαρτίου με αντίπαλο τον Ερμή Πατρών εκτός έδρας.

ΑΕ Λεχαινών: Μπούπης, Βούρτσης, Μαρκούτσας, Γιάνναρος, Σαρανταυγάς, Καλλιόντζης, Παπαδάς.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Ρούμπας, Μαυρογεώργης, Τσακανίκας, Κατσιγιάννης, Καλαβρουζιώτης, Λαούρδας, Παπαγεωργίου, Κατσάμπαλος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...