Βόλεϊ Γυναικών: Θετικό κλείσιμο στο τέλος του πρώτου γύρου

Την πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έκανε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου κάνοντας το σκορ των νικών 5-4 και πιάνοντας στη βαθμολογία στην τέταρτη θέση τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Εύκολη ήταν η επικράτηση για την Ομόνοια Ναυπάκτου στο κλειστό της Ναυπάκτου που πήρε τρια σετ με διαφορές στο σκορ παίρνοντας αβαντάζ σε ενδεχόμενες ισοβαθμίες στο τέλος του πρωταθλήματος. Η Αλκυώνη μπορεί να προηγήθηκε με 0-3 και 1-4 στο ξεκίνημα όμως το καλό σερβίς της Σκούνα αρχικά και της Πατακοπούλου στη συνέχεια έδωσε ένα επιμέρους σκορ 12-1 για να γίνει το 13-5. Η Ομόνοια διεύρυνε συνεχώς τη διαφορά ως το τελικό 25-14 του πρώτου σετ. Ισχνό προβάδισμα είχε στο δεύτερο σετ από το ξεκίνημα η γηπεδούχος ομάδα με την ομάδα του Ναυπλίου όμως να κρατάει επαφή με το σκορ ως το 19-16, όταν με ένα σερί 6-0 τα κορίτσια της Ομόνοιας πήραν το σετ 25-16. Το Ναύπλιο κατάφερε να ισοφαρίσει 5-5 στο τρίτο σετ και αυτή ήταν η τελευταία φορά που ήταν κοντά στο σκορ. Με ένα επιμέρους 12-2 η διαφορά πήγε στο +10 και το σετ έγειρε υπέρ της Ομόνοιας με 25-11.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου η ΕΑΠ νίκησε στην υποχρέωσε στην έδρα της στην πρώτη του ήττα τον πρωτοπόρο Απόλλωνα με 3-1 σετ. Εύκολη νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0 επί της Αρχαίας Ολυμπίας. Σημαντική νίκη μέσα στο Λουτράκι για τον Ακρίτα με 1-3 σετ ενώ συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Πάτρα με τον Σπαρτιατικό να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει με 2-3 σετ την γηπεδούχο Ολυμπιάδα.

Στη βαθμολογία πρώτος ο Απόλλωνας με 24 βαθμούς, δεύτερος ο Ερυθρός Αστέρας με 23, τρίτη η ΕΑΠ με 22 και στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν Λουτράκι και Ομόνοια με 15. Ακολουθούν Ακρίτας με 12, Αρχαία Ολυμπία με 9, Ολυμπιάδα με 6, Σπαρτιατικός με 5 και Ναύπλιο με 4 βαθμούς.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος των γυναικών θα ξεκινήσει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα η Ομόνοια καλείται να αγωνιστεί εκτός έδρας στο γήπεδο της Ολυμπιάδας στη ρεβάνς της ήττας με 1-3 στον πρώτο αγώνα, αυτή την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Τριανταφύλλου, Σκούνα, Σιακαβέλλα, Σχίζα, Μπαλή, Νάκη, Καμουτσή, Γάσπαρη, Φλέσσα, Τούφα.

Αλκυών Ναυπλίου (Ψυχογιού): Δεσύλλα, Δίκαιου, Καλκούνου, Χαυτά, Κωστούρου Α., Καρκούλη, Ροκίζα, Καραχάλιου, Τράκα, Κωστούρου Σ., Κωστοπούλου.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...