Βόλεϊ γυναικών: Τρίτωσε το κακό…Βίντεο Φωτό

Παρά τη βελτιωμένη τους αγωνιστική εικόνα οι γυναίκες του ΠΑΣ δεν κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και ηττήθηκαν για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά από την Ολυμπιάδα Πάτρας με 1-3 σετ.
Καλό ξεκίνημα έκανε ο ΠΑΣ που προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 19-16. Η ολυμπιάδα όμως ισοφάρισε 20-20, το παιχνίδι πήγε πόντο πόντο ως το φινάλε και κρίθηκε με δύο λάθος αποφάσεις των διαιτητών υπέρ της Ολυμπιάδας με 22-25. Πολύ καλό πρόσωπο από τις γηπεδούχες, που στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι είχαν αρκετούς φιλάθλους στην εξέδρα του Παπαχαραλαμπείου σταδίου. Προηγήθηκαν από το ξεκίνημα με 4 και πόντους πόντους διαφορά, την κράτησαν ως το τέλος και πήραν το σετ με 25-20 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ.
Το τρίτο και κρισιμότερο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στις πατρινές. Από την αρχή κυριάρχησαν και τελικά το πήραν με 18-25 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στο τέταρτο σετ. Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, με μεγάλες σε διάρκεια φάσεις και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. στους τελευταίους κρίσιμους πόντους ο ΠΑΣ βρέθηκε να προηγείται με 23-22 χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τους δύο πόντους που θα τον έστελναν στο τάι μπρέικ. Η Ολυμπιάδα με ένα σερί τριών πόντων πήρε το σετ με 23-5 και το παιχνίδι με 1-3 σετ.
Επόμενος αντίπαλος για τις κοπέλες του ΠΑΣ αυτή την Κυριακή στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα.
ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταύρος Σταματόπουλος): Σχίζα, Αρβανίτη, Ξάνθη, Κατσούδα, Λάζαρη, Πρίφτη, Πατακοπούλου, Μάμου, Φαφουτάκη, Τσβετκόβα, Ράμμου, Λιάκου.
Ολυμπιάδα Πάτρας (Λαμπρόπουλος): Σούλη, Γαλάνη, Βομβύλα, Κυριαζίδου, Δουραμάνη, Καλαίτζάκη, Παπαλάμπρου, Λαμπροπούλου, Μερκούρη, Κάνιστρα, Γιαγκούση, Μπιρλή.

.................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...