Βόλεϊ Γυναικών: Φασούλι το φασούλι…

volleyginaikespanigirismoiΈκοψε βαθμό από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Πάτρας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Ναυπάκτου κατακτώντας παράλληλα έναν ακόμα βαθμό, στην ήττα της με 2-3 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου. Με το βαθμό αυτό και ευνοημένη από τα υπόλοιπα αποτελέσματα παρέμεινε στην έκτη θέση ενώ απέχει μόλις ένα βαθμό από τον Γ.Σ. Άργους που βρίσκεται ακριβώς από πάνω της.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε το παιχνίδι ρισκάροντας στο σερβίς θέλοντας να σπάσει την εύκολη επίθεση των αντιπάλων, που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας ξεφύγει από τους διώκτες τους. Το εγχείρημα σε μεγάλο βαθμό πέτυχε, ο ΠΑΣ βρέθηκε να διεκδικεί το πρώτο σετ ως το τέλος, και κατάφερε να προηγηθεί 1-0 όταν με η Λιάκου από τη θέση του σερβίς έκανε το 25-21. Η τακτική των γηπεδούχων ήταν ίδια και στο δεύτερο σετ. Η Αρβανίτη με συνεχόμενους άσσους έκανε το σκορ 10-6 αλλά ο Απόλλωνας σταδιακά μείωσε τη διαφορά και πήρε τα ηνία του αγώνα κατακτώντας το σετ με 22-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να προηγείται με 2-5 αλλά ο ΠΑΣ με ένα σερί 5-0 πήρε κεφάλι στο σκορ με 7-5 αντιδρώντας το ίδιο καλά και στο προβάδισμα του Απόλλωνα με 9-13 όταν ισοφάρισε σε 13-13. Ακολούθησαν 7 ισοπαλίες για τις δύο ομάδες ως το 23-23. Ο ΠΑΣ έφτασε πρώτος στο σετ μπολ και αν και η πατρινή του το έσπασε δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και τη δεύτερη φορά με τον ΠΑΣ να παίρνει το σετ με 26-24. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και στο τέταρτο σετ αλλά ως το 12-13. Ένα σερί πέντε πόντων του Απόλλωνα έδωσε έξι πόντους αέρα στους φιλοξενούμενους που έφτασαν στο σετ μπολ στο 19-24. Η Σχίζα πίεσε στο σερβίς παίρνοντας συνεχόμενους άσσους, έχασε όμως το τελευταίο της σερβίς και το σετ με 23-25 πήγε στις πατρινές και το παιχνίδι οδηγήθηκε σε τάι μπρέικ.

Στο κρίσιμο τελευταίο σετ ο ΠΑΣ βρέθηκε να προηγείται με 5-2 στο σκορ, όμως οι πατρινές πήραν την περιστροφή με 5-8 παίρνοντας και τον πρώτο πόντο εκεί. Ο ΠΑΣ μείωσε στον πόντο στο 9-10 και το 11-12 όμως ο Απόλλων πιο ψύχραιμος στο τέλος πήρε το σετ 12-15, τη νίκη και τους δύο βαθμούς σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που αρκέστηκε στον ένα βαθμό που του έδωσαν τα δύο κερδισμένα σετ.

Το παιχνίδι της χρονιάς δίνει αυτή την Κυριακή ο ΠΑΣ αγωνιζόμενος στο γήπεδο της Παναχαϊκής με την πατρινή ομάδα.

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταματόπουλος-Γκοτσόπουλος): Λιάκου, Ξάνθη, Αρβανίτη, Τσβετκόβα, Σχίζα, Κωσταρά, Πρίφτη, Λάζαρη, Φαφουτάκη, Θεοδωροπούλου, Κατσούδα, Ράμμου.

Απόλλων Πάτρας (Ελένη Λεγάτου): Μποτσάκη, Μιχοπούλου, Σπηλιωτοπούλου Ν., Μπακλέση, Κόλλια Ε., Φαλτσέτα, Κόλλια Ν., Σούλη, Σπηλιωτοπούλου Α., Γκουβίτσου, Θεοδωροπούλου.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...