Βόλεϊ Εφήβων: Εκτός Final Four η Ομόνοια

Την ήττα γνώρισε στην προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του εφηβικού πρωταθλήματος η Ομόνοια. Έχασε στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό 3-2, περιοριζόμενη και μαθηματικά στην τρίτη θέση του ομίλου της.

Οι νεαροί του Γιώργου Μητρόπουλου ξεκίνησαν με ενθουσιασμό το παιχνίδι, στο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά και ο νέος πασαδόρος της ομάδας Θάνος Παυλόπουλος. Μάλιστα ήταν τα δικά του σέρβις στο ξεκίνημα που δυσκόλεψαν την πρώτη μπάλα του αντιπάλου και ξέφυγε η Ομόνοια με 0-5 στο σκορ. Κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολύ λίγα λάθη και πολλές τελειωμένες επιθέσεις, επικράτησαν στο σετ του αντιπάλου με 18-25.

Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο σετ. Κατέβασαν τους διακόπτες, δεν πήγαν καλά στην υποδοχή, έχασαν πολλές επιθέσεις και την αυτοσυγκέντρωσή τους, βγήκαν εκτός παιχνιδιού και έχασαν εύκολα με 25-12. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, με τους παίκτες του Παμβοχαϊκού να είναι πολύ καλοί πάνω στο φιλέ και να το παίρνουν με  25-15.

Ο Παύλου εφορμά…

Η Ομόνοια όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Αν και βρέθηκε να χάνει τη μικρή διαφορά που είχε πάρει (το 3-7 έγινε 10-7 με τα πολύ καλά σερβίς του Ν. Σαλωνίτη), δεν το έβαλε κάτω και ροκάνισε τη διαφορά. Προσπέρασε στο 12-13 κρατώντας αυτό το προβάδισμα ως το τέλος του σετ και ισοφάρισε σε 2-2 (21-25 το τέταρτο σετ), πηγαίνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί οι έφηβοι της Ομόνοιας ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-5. Τρία συνεχόμενα σφυρίγματα του διαιτητή Κούγια, που αμφισβητήθηκαν έντονα, χάλασαν τον καλό ρυθμό της Ομόνοιας και έδωσαν αβαντάζ στους γηπεδούχους που πήραν την περιστροφή με 8-7 και στη συνέχεια δε δυσκολεύτηκαν να πάρουν και το σετ με 15-9. Έτσι έκαναν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια και κέρδισαν δίκαια τη μία θέση στο final four του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια ακόμα και με νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι με τον Άρατο Κιάτου δεν προλαβαίνει πλέον να διεκδικήσει την πρόκριση, αφού ακόμα και με ισοβαθμία ο Σπαρτιατικός έχει το πλεονέκτημα.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Παύλου με 26 πόντους. Τον ακολούθησαν οι Ν. Σαλωνίτης με 15 και Δ. Κόκκαλης με 10. Καλός στο μπλοκ για την Ομόνοια ήταν ο Χ. Λουκάς ενώ θετικός στην πρώτη του εμφάνιση ήταν ο Παυλόπουλος.

 Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. (Λ. Χατζημιχάλης): Γαμβρούλης, Μπόσγας, Σαλωνίτης Β., Γεωργίου, Σπυράκος, Ηλιού Κ., Ηλιού Π., Σαλωνίτης Ν., Χριστοδούλου, Παναγιωτόπουλος, Πολίτσας.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Σακκούλης, Κόκκαλης Δ., Παύλου, Κομάνι, Λουκάς Χ., Παυλόπουλος, Κεχαγιάς, Σταυρογιαννόπουλος, Λουκάς Κ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...