Βόλεϊ Παίδων: Έγινε το πρώτο βήμα

paidikovolley12-13Νικηφόρο ήταν για την Ομόνοια το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στα μπαράζ του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Οι μικροί του Γιώργου Μητρόπουλου επικράτησαν 3-1 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο του ΑΟ Καλαμάτα 80 και έκαναν το σημαντικότερο βήμα για την πρόκρισή τους στο Final Four της Ένωσης.

Ο ενθουσιασμός στην ομάδα της Ναυπάκτου περίσσευε πριν από την έναρξη του αγώνα μιας και το παιχνίδι διεξήχθη αμέσως μετά την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή, σε ένα εορταστικό κλίμα στο κλειστό της Ναυπάκτου. Αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του πρώτου σετ όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 12-6 και 15-9, όμως η Καλαμάτα 80 γρήγορα βελτίωσε την ομαδική της λειτουργία και μείωσε το σκορ. Η Ομόνοια κατάφερε να πάει στο σετ μπολ με 24-21, όμως ένα σερί τεσσάρων πόντων των φιλοξενούμενων έβαλε μπροστά τους Καλαματιανούς με 24-25 δίνοντάς τους προβάδισμα για τη νίκη. Οι Ναυπάκτιοι όμως δεν παραδόθηκαν, ισοφάρισαν το σκορ, πήγαν σε νέο σετ μπολ και πήραν το σετ με 27-25 μετά από 40 λεπτά παιχνιδιού. Η Καλαμάτα κατάφερε να πάρει διαφορά έξι πόντων στα μισά του δευτέρου σετ, 8-14, βάζοντας την Ομόνοια να κυνηγά το σκορ. Η Ομάδα της Ναυπάκτου μπόρεσε και ισοφάρισε 20-20 όμως τα δικά της λάθη της στοίχισαν το σετ με 21-25.

Μονόλογος ήταν το τρίτο σετ για την Ομόνοια. Ξεκίνησε με ένα 7-0 σερί με σερβίς του Κόγγου, δίνοντας “αέρα” στους γηπεδούχους που πήραν προβάδισμα στα σετ 2-1 κατακτώντας το τρίτο με 25-13. Η εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα της Καλαμάτας ανασυντάχθηκε στο τέταρτο σετ. Πήρε διαφορά που έφτασε και τους 5 πόντους στο 14-19 αλλά από εκεί και μετά είχε τέσσερα συνεχόμενα λάθος σερβίς δίνοντας το δικαίωμα στην Ομόνοια όχι μόνο να τη φτάσει στο σκορ αλλά και να την προσπεράσει με το τελικό 25-23 να δίνει μεγάλη νίκη στην Ομόνοια. Πλέον με μία νίκη ακόμα, αυτή την Κυριακή το απόγευμα, εκτός έδρας, με την Παναχαϊκή, εξασφαλίζει πανηγυρικά τη συμμετοχή της για πρώτη φορά σε Final Four, ενώ ακόμα και η ήττα δεν είναι καταδικαστική.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Κόγγος, Κόκκαλης Δ., Παύλου, Κομάνι, Μέτσης, Σιαμάς, Παπαευθυμίου, Χάρος, Κεχαγιάς, Αλεξόπουλος, Λουκάς Κ.

ΑΟ Καλαμάτα 80 (Αντώνης Κάτσος): Βλάσσης, Καψοκαβάλης, Σμυρλής, Καρούμπαλης Ε., Νιάρχος, Κωστάκης, Καρούμπαλης Ι., Διακουμέας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...