Βόλεϊ Παίδων: Μία νίκη μακριά από τα μπαράζ

IMG_7786Αν και με σύνθεση ανάγκης με ομάδα αποτελούμενη από μόλις επτά παίκτες η Ομόνοια ταξίδεψε στο μακρινό, αλλά φιλόξενο Ληξούρι και κατάφερε να νικήσει με σχετική ευκολία την τοπική ομάδα με 0-3 σετ και πλέον θέλει μία νίκη με αντίπαλο το Θησέα για να συμμετέχει στα μπαράζ των δευτεραθλητών των τριών ομίλων για τη μία θέση του final four του πρωταθλήματος των παίδων.

Η ατμόσφαιρά στο γήπεδο του Ληξουρίου ήταν εορταστική το πρωινό της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου όπως και όλης της πόλης που γιόρταζε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο. Με πλήρη σύνθεση η ομάδα του Κοσμά Μουρελάτου έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε η Ομόνοια στον πρώτο γύρο παρότι δεν μπόρεσε να κοντράρει την σαφώς καλύτερη ομάδα της Ναυπάκτου.

Η Ομόνοια ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι κερδίζοντας το πρώτο σετ με 8-25. Στο δεύτερο σετ το Ληξούρι εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικό στο ξεκίνημα αλλά γρήγορα η Ομόνοια ξέφυγε και πάλι παίρνοντας το σετ με 14-25. Καθολική ήταν η κυριαρχία των φιλοξενούμενων και στο τρίτο σετ που το κατέκτησαν με 11-25 κερδίζοντας το παιχνίδι 0-3 στα σετ.

Πλέον η Ομόνοια έχει να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι, αυτή την Κυριακή, εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Θησέα, αγώνας που θα καθορίσει κατά πολύ τη δεύτερη θέση του Α’ Ομίλου. Με νίκη η Ομόνοια εξασφαλίζει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα μπαράζ για μία θέση στην τελική τετράδα, αν και σε περίπτωση ήττας έχει ακόμα ελπίδες στις ισοβαθμίες να πάρει τη δεύτερη θέση, εξαρτώμενη όμως από τα αποτελέσματα και άλλων αγώνων.

Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου (Κοσμάς Μουρελάτος): Κατσαΐτης Α., Σολιδάκης, Κούτσης, Κατσαΐτης Ν., Καμινάρης, Αραβαντινός Σ., Αραβαντινός Γ., Σούλης Χ., Δελαπόρτας, Αραβαντινός Δ., Σούλης Ν., Αραβαντινός Κ.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Κόγγος, Κόκκαλης Δ., Παύλου, Κομάνι, Χάρος, Κεχαγιάς, Λουκάς Κ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...