Βόλεϊ Παίδων: Νίκη για την Ομόνοια στο παιχνίδι της Ναυπακτίας

IMG_7786Την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έκαναν οι παίδες της Ομόνοιας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον γειτονικό Φαέθωνα Αντιρρίου. Η Ομόνοια χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 3-0 και τώρα ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι αυτής της Κυριακής και πάλι ανάμεσα στις δύο ομάδες μιας και αυτό ήταν το εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Για τον Γιώργο Μητρόπουλο ήταν μια ευκαιρία να δώσει το “βάπτισμα του πυρός” στους νεαρότερους αθλητές της ομάδας των παμπαίδων. Σιαμάς, Χάρος, Κότσαλος και Γιαννόπουλος έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα της Ομόνοιας με τους μεγαλύτερους να αγκαλιάζουν τους μικρούς και να τους βοηθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Ξεκινώντας με τη βασική της εξάδα, η Ομόνοια προηγήθηκε στο πρώτο σετ 14-4 και από εκεί και μετά ένας ένας οι μεγαλύτεροι σε ηλικία βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας το γήπεδο στους παμπαίδες. Οι μικροί έχοντας το τρακ της πρεμιέρας έμειναν συγκεντρωμένοι όντας εξαιρετικά ανταγωνιστικοί, κάτι που φανερώνει και το τελικό 25-8, αφού όχι μόνο κράτησαν τη διαφορά αλλά τη αύξησαν κιόλας. Πιο ανταγωνιστική ήταν η ομάδα του Αντιρρίου στο δεύτερο σετ καταφέρνοντας να πάρει 16 πόντους, παίζοντας ανά διαστήματα αρκετά καλά. Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Ομόνοια να πάρει και το τρίτο σετ με 25-9 με τους μικρούς να ευχαριστιούνται τη πρώτη τους συμμετοχή, αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον.

Σε γενικές γραμμές όλοι η ομάδα της Ομόνοιας έκανε καλό παιχνίδι με τους Χάρο και Σιαμά να ξεχωρίζουν από τους μικρούς ενώ καλός ήταν από τον Φαέθωνα ο Αναστασόπουλος.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Κότσαλος, Κόγγος, Κόκκαλης Δ., Παύλου, Κομάνι, Μέτσης, Σιαμάς, Χάρος, Γιαννόπουλος, Κεχαγιάς, Σιούντας, Λουκάς.

Φαέθων Αντιρρίου (Γρηγόρης Γεωργάτος): Αλεξόπουλος, Καλαβρουζιώτης Χ., Καλαβρουζιώτης Θ., Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος, Ζαννίδης, Ραυτόπουλος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...