Βόλλευ:Mε νίκη προχώρησε η Ομόνοια

 

 Την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έκαναν οι γυναίκες της Ομόνοιας, όλες στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Αυτή τη φορά νίκησαν τον Πυργέα με 3-2 σετ αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ 1-2.

Όλα ξεκίνησαν πολύ καλά για την Ομόνοια, που από τη αρχή του πρώτου σετ πήρε διαφορά πέντε πόντων 9-4 την οποία και σταδιακά μεγάλωσε ως το τελικό 25-18, με πολύ καλή εικόνα επιθετικά, πολλές τελειωμένες μπάλες και αρκετή πίεση στο σερβίς. Όλα αυτά άλλαξαν από το δεύτερο σετ. Ο Πυργέας κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι μπήκε με 0-5 στο δεύτερο σετ που γρήγορα έκανε 6-14. Η Ομόνοια αντέδρασε, κατάφερε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά 18-16. Τα πολλά συνεχόμενα λάθη όμως, σε συνδυασμό με το καλό σερβίς της Λιαροπούλου έδωσαν το σετ στις φιλοξενούμενες με 23-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με κατεβασμένα χέρια έχασε το τρίτο σετ η Ομόνοια. Η ομάδα του Γιώργου Μητρόπουλου δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, σε αντίθεση με το Πυργέα που και πάνω στο φιλέ ήταν πολύ καλός, αλλά και πάρα πολλές άμυνες έβγαλε, μην αφήνοντας την Ομόνοια να πλησιάσει. Το τελικό 16-25 ήρθε γρήγορα και ο Πύργος βρέθηκε σε θέση ισχύος στο παιχνίδι.

Συναρπαστικά από άποψη εξέλιξης σκορ αλλά και αγωνιστικά τα δύο τελευταία σετ. Στο τέταρτο η Ομόνοια προηγήθηκε 4-0, με τον Πυργέα να απαντά άμεσα ισοφαρίζοντας σε 4-4. Από το σημείο αυτό και μετά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι που λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι ξέφυγαν 24-20. Η Ομόνοια παρότι είχε τέσσερα σετ μπολ, δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί με τον Πυργέα να ισοφαρίζει 24-24. Δύο μαζεμένοι πόντοι όμως στο τέλος έδωσαν τη νίκη στην Ομόνοια και έστειλαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Το tie breakφάνηκε αρχικά να πηγαίνει εύκολα προς την Ομόνοια, ειδικά αφού πήγε στην αλλαγή των γηπέδων προηγούμενη με 8-4 ενώ έφτασε τη διαφορά στο 12-7. Ο Πυργέας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και πιέζοντας με το σερβίς της αρχηγού Ε. Μαστοροπούλου, ισοφάρισε σε 12-12. Οι ισοπαλίες διαδέχτηκαν η μία την άλλη με την Ομόνοια να φτάνει πρώτη σε ματς μπολ στο 14-13, αλλά τον Πυργέα να έχει κι αυτός την ευκαιρία του να πάρει το παιχνίδι στο 14-15. Ψυχραιμότερες αλλά και πιο τυχερές οι παίκτριες της Ναυπάκτου στο τέλος πήραν το σετ 17-15 και μαζί και την τρίτη τους νίκη, σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας.

Επόμενος αντίπαλος για τη γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας είναι η πρωτοπόρος ομάδα της Παναχαϊκής, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 15.30 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

 

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου Μοσχ., Κατσούδα, Πολυδώρου, Σχίζα, Πατακοπούλου Μαρ., Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Γουγουσάκη, Νάκη, Θεοφάνη, Καλπύρη.

 ΑΠΣ Πυργέας (Κυριαζής Ιωάννης): Μαστοροπούλου Ε., Μαστοροπούλου Μ., Νικολοπούλου Β., Νικολοπούλου Π., Παρασκευοπούλου, Γεωργίου, Λιαροπούλου, Τσιράογλου, Κουρή.

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...