Ο 18χρονος δράστης άρπαξε, μεταξύ άλλων, μπάλες ποδοσφαίρου, σετ φόρμες και σετ στολών των ποδοσφαιριστών

“Καμένη γη” άφησε πίσω του ο άγνωστος που είχε παραβιάσει την εξωτερική περίφραξη του γηπέδου μιας ποδοσφαιρικής ομάδας σε περιοχή του Βόλου και τρύπωσε στις εγκαταστάσεις του αδειάζοντας κυριολεκτικά τα αποδυτήρια και το κυλικείο, στις 8 Ιανουαρίου!

Η λεηλασία εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητα του 18χρονου δράστη, που διέρρηξε την πόρτα των αποδυτηρίων και άρπαξε μπάλες ποδοσφαίρου, σετ φόρμες και σετ στολών των ποδοσφαιριστών, ενώ στη συνέχεια παραβίασε και το παράθυρο του κυλικείου από το οποίο έκλεψε διάφορα εμπορεύματα, μια τηλεόραση, έναν αφυγραντήρα, ένα κλιματιστικό και διάφορες άλλες συσκευές.

Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, ο 18χρονος “ποντικός” ξήλωσε και ένα καλώδιο χαλκού από τον χώρο του γηπέδου. Σε βάρος του νεαρού, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ανήλικος διέρρηξε αθλητική εγκατάσταση

Αστυνομικοί του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων συνέλαβαν έναν ανήλικο Έλληνα, ο οποίος είχε παραβιάσει μια αθλητική εγκατάσταση σε περιοχή της Εύβοιας και είχε κλέψει από το εσωτερικό της ενδύματα, υποδήματα και διάφορα άλλα αθλητικά είδη, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης συνελήφθη και η μητέρα του, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...