Βόλος: Σήμερα η κηδεία της 18χρονης από τον Αλμυρό – Θρίλερ με την αιτία θανάτου

Σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην 18χρονη Γωγώ Παπαπαύλου-Γαρέφη, η οποία το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του Βόλου.

Σοκαρισμένη η οικογένειά της από τον αιφνίδιο θάνατό της, θα τη συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που προκάλεσαν αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας στην 18χρονη;

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε πριν από έξι ημέρες περίπου στο νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση καταπληξίας και απευθείας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά, οι γιατροί υποπτεύθηκαν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν συμπτώματα μηνιγγίτιδας, όμως τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων ήταν αρνητικά. Κανείς όμως δε μπορεί να πει με σιγουριά, ποια ήταν η αιτία του θανάτου, και το θέμα εξελίσσεται σε θρίλερ.

Για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, ώστε οι γονείς της να πάρουν μία απάντηση για το πώς έχασαν μέσα σε λίγες μέρες το κορίτσι τους.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr από την πρώτη στιγμή, η 18χρονη είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό και κατέρρευσε, πέφτοντας σε κώμα. Η άτυχη Γωγώ αφήνει πίσω της τους γονείς της και την αδερφή της.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...