Βόλος: Τη σακάτεψε στο ξύλο μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά τους! Αγριότητες στη μέση του δρόμου

Επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα μάτια πλήθους κόσμου και το χειρότερο, των ίδιων τους των παιδιών, δύο ανήλικων κοριτσιών. Βολιώτης ηλικίας 33 ετών καταδικάστηκε χθες (19-02-2020) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2019.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Βόλου στην οδό Δημητριάδος με Σέφελ, όταν ο 33χρονος συνάντησε τυχαία στον δρόμο την εν διαστάσει σύζυγό του, Βολιώτισσα ηλικίας 27 ετών, με τις δύο ανήλικες κόρες του.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους. Ο 33χρονος φέρεται να επιτέθηκε στην 27χρονη χτυπώντας την αλλεπάλληλα με γροθιές, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κακώσεις στον δεξί ώμο και στο στήθος, ενώ την απείλησε ότι θα τη σφάξει και ότι θα της βάλει φωτιά, προκαλώντας της φόβο και τρόμο.

Χθες στη δίκη ο 33χρονος δεν παρουσιάστηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις του και καταδικάστηκε ερήμην. Η εν διαστάσει σύζυγός του περιέγραψε στο δικαστήριο το ενδοοικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε, τονίζοντας ότι ο 27χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο καταδικασθείς έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου.

Επισημαίνεται ότι οι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας καταγράφουν αύξηση. Το 2019 καταγράφηκαν πάνω από 24 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο και τη Μαγνησία για τα οποία ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το 2018, 41 περιστατικά. Tο 2017, 27 περιστατικά και το 2016 35 περιστατικά.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...