Βόμβα…Ένα βήμα πριν το πρωτοδικείο ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Άκαρπη και η σημερινή γενική συνέλευση του Ναυπακτιακού Αστέρα καθώς κανένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανίστηκε .H περίπτωση του κ. Καραμπάρμπα ακόμη δεν έχει κάτι χειροπιαστό με αποτέλεσμα ο Ναυπακτιακός μετά από μια χρονιά που ολόκληρη η Ελλάδα μιλούσε γι αυτόν δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα πριν το πρωτοδικείο.

Να θυμίσουμε ότι η περσινή διοίκηση με πρόεδρο το Λάμπρο Χρυσανθόπουλο έχει παραιτηθεί και δεν πρόκειται να συνεχίζει στην ομάδα της Ναυπάκτου.

Μια νέα εξέλιξη μετά την σημερινή γενική συνέλευση είναι οτι η ομάδα δεν θα δηλωθεί ούτε στην Γ’Εθνική , ούτε στο Α’ τοπικό με αποτέλεσμα μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού μας να βρίσκεται κοντά στην διάλυση.

Χρονικά περιθώρια υπάρχουν ώστε η ομάδα να δηλωθεί ακόμη και στην Γ΄Εθνική όμως δεν υπάρχει καμία ορατή λύση που θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος έστω και της Α’κατηγορίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες ημέρες που θα όσο περνούν θα είναι ακόμη και πιο δύσκολες για τον Ναυπακτιακό όσο δεν υπάρχει κάποιος να ηγηθεί ατομικά ή έστω με ένα ομαδικό σχήμα για τη σωτηρία της ομάδας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δεν κανω λάθος εσείς πανηγυρίζατε πριν από λίγες μέρες Ότι ο Ναυπακτιακος θα είναι στα χέρια του Τσικινη !!!!!! Και θα διέπει δάφνες !!!!! Πραγνατικα είναι κρίμα αυτή η Ιστορική ομάδα να οδηγείται στη διάλυση!!!!!!
    Πρέπει όλοι να σταθούμε αυτοκριτικά για αυτή την κατάντια !!!!!!

  2. Δυστυχώς όταν ανεβαίνεις σε εθνική κατηγορία χωρίς σχέδιο και προοπτική, μόνο και μόνο γιατί έτσι πρέπει, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Οι δυο τελευταίοι πρωταθλητές Αιτ/νίας (Αμφίλοχος, Ναυπακτιακός) μετά από μια σεζόν στην Γ΄ εθνική… διάλυση! Σειρά έχει η ΑΕΜ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...